Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După rezultatele pozitive din primele meciuri oficiale disputate în 2015, Muncitorul Reșița are parte de un meci dificil pe propriul teren, în etapa a XVII-a a Ligii I de fotbal în sală.

Astfel, după ce au învins cu 8-7 pe Dunărea Călărași și au remizat, 5-5, pe terenul echipei CSMS Iași, reșițenii vor întâlni una dintre forțele primei ligi, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Întâlnirea este programată duminică, 8 februarie, de la ora 18, la Sala Polivalentă din Reșița, intrarea fiind liberă. Vor arbitra Eduard Kovacs și Florin Daniel Anca, ambii din Deva. Arbitru de rezervă este Virgil Luca din Timișoara, iar observator – Alin Cârstoiu, din Deva.

„Sperăm să continuăm seria pozitivă, spune antrenorul Viorel Lolea. Întâlnim un adversar dificil, dar sper într-o mobilizare a băieților, să strângem rândurile și să ne ridicăm la nivelul adversarului. Așteptăm ca de obicei publicul alături de noi, să ne susțină așa cum a făcut de fiecare dată la meciurile noastre.“

Muncitorul Reșița ocupă locul al VII-lea în clasament, cu 16 puncte, în timp ce Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a coborât pe locul al doilea, fiind detronată din fotoliul de lider de campioana en titre Autobergamo Deva, care s-a impus luni, în meciul direct, cu 8-3.

Adaugă comentariu