Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Un mort și un grav rănit! Acesta este bilanțul accidentului rutier produs în această dimineață pe centura Caransebeșului.

Un conducător auto din Petroșnița, care circula dinspre Buchin spre Jupa, a intrat pe contrasens în apropierea sensului giratoriu de la drumul ce duce spre Muntele Mic, după care a ieșit de pe carosabil, cel mai probabil din cauza vitezei, răsturnându-se de mai multe ori. Șoferul încarcerat a fost preluat de un echipaj al Ambulanței, dar nu a mai putut fi salvat, în timp ce pasagerul, și el tot din Petroșnița, a reușit să iasă din mașină și să se târască pe marginea centurii, până a fost zărit de o femeie care a sunat la 112. Și acesta a fost preluat de Ambulanță, fiind transportat la spitalul din Caransebeș în stare gravă. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

1 Comment

  1. Deci, dupa cum spuneam, nu conteaza daca este de la PSD sau de la orice partid, conteaza doar ca este ruman.
    Mai vreti si o alta dovada ca nu politicianul ruman, ci rumanul din prostime alege mereu drumul cel mai scurt, ca este vorba de taiat curbele sau ca este vorba de intrat pe contrasens. Important pentru el este ca „nu are timp”. Dar daca-l cauti, toata ziua sta in birt la terasa sau la televizor la Las Fierbinti. In rest … el nu are timp.

Adaugă comentariu