Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a mai făcut un pas spre promovarea în Liga a II-a, după ce s-a impus vineri, 26 aprilie, cu scorul de 4-3 în partida cu Ghiroda și Giarmata Vii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 5, dintr-un penalty executat și transformat de Daniel Vădrariu. La 1-0, oaspeții au ieșit mai mult la joc, și au avut minute bune de dominare – însă de marcat au marcat tot reșițenii. Marius Staicu a făcut 2-0 în minutul 35, dar meciul nu era nici pe departe jucat. Ghiroda a izbutit o spectaculoasă revenire, reușind să înscrie un prim gol din penalty, în minutul 38, și să egaleze două minute mai târziu, după o fază în care defensiva reșițeană n-a arătat deloc bine. În partea a doua a întâlnirii, elevii lui Leo Doană și-au adus aminte că sunt lideri și vor promovarea: Flavius Vlădia a marcat golul trei, iar Milorad Banac a făcut 4-2 în minutul 78. În prelungirile partidei, echipa oaspete, condusă de pe margine de Paul Codrea, a mai beneficiat de un penalty și a redus din diferență.

„A fost un meci foarte greu. Am știut că echipa din Ghiroda este bună, nu întâmplător au bătut cu 6-1 în etapa trecută la Cugir. Bine că am câștigat. A fost o primă repriză dominată de oaspeți. Chiar dacă am avut 2-0, din cauza unor greșeli personale, am primit două goluri foarte repede. Din acest motiv este frumos fotbalul. S-a acumulat oboseala, fapt care s-a văzut la Bactăr, care la golul doi a greșit. Băieții au dat dovadă, încă o dată, de caracter. Mulțumim publicului și galeriei pentru susținere. Am stat de vorbă înainte de meci cu Paul Codrea. Echipa lui nu a avut presiune la acest meci, a jucat fără stres, fără emoții și atunci când faci acest lucru, îți iese jocul așa cum vrei. La noi, din păcate, când este puțină presiune, unii jucători nu fac față. Din acest motiv suntem în Liga a III-a. Sperăm până la final să continuăm cu victorii și să promovăm. Depindem numai de noi”, a declarat Leo Doană.

După această victorie, rosso-nerii au rămas pe primul loc, cu 53 de puncte, în timp ce pe poziția secundă se află echipa Șoimii Lipova un un punct mai puțin. Până la finalul campionatului, CSM Reșița va mai întâlni: Național Sebiș (în deplasare), Ocna Mureș (acasă), Șoimii Lipova (în deplasare), ACS Dumbrăvița (acasă) și Industria Galda (în deplasare).

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Sergiu Bactăr, Flavius Vlădia, Hristos Vadasis, Sebastian Velcotă, Dorin Toma, Laurențiu Breșneni, Daniel Vădrariu, Marius Staicu și Alexandru Roșca. Au mai jucat: Alin Babei, Banac Milorad, Cătălin Bagherea și Marian Musteța.

În etapa următoare, reșițenii vor întâlni în deplasare, de la ora 18, pe data de 3 mai, formația Național Sebiș.

Adaugă comentariu