Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii reșițeni sunt nevoiți să se antreneze în altă sală, pentru că Polivalenta este închisă.

După ce au disputat două jocuri utile de verificare în Ungaria, cu Oroshazi FKSE și cu Pick Szeged, handbaliștii de la HC Adrian Petrea Reșița se pregătesc pentru primul meci oficial din 2016. dar nu în Sala Polivalentă, așa cum ar fi fost normal, ci în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia“. Elevii lui Adrian Petrea nu mai au acces la Polivalentă nici măcar pentru antrenamente, până nu vine avizul de la ISU. Deși următorul meci oficial este unul în deplasare, în sferturile de finală ale Cupei României, Adrian Petrea se gândește deja la partidele importante de campionat, programate săptămâna viitoare pe teren propriu. Numai că HC Adrian Petrea și suporterii nu mai știu ce înseamnă „teren propriu“. Întâlnirile cu Energia Târgu Jiu și cu Potaissa Turda, de pe 4 și 7 februarie, ar putea avea loc în altă localitate, întrucât în Reșița nu mai există o altă sală omologată pentru meciuri de Liga Națională.

Adrian Petrea este vizibil deranjat de situația actuală și le bate obrazul celor ce ar trebui să ia măsuri urgente în favoarea sportului: „Sunt foarte dezamăgit. Am fost iarăși nevoiți să revenim în sala de la „Traian Vuia“, o sală care am spus-o și o repet nu este potrivită pentru antrenamentele unei echipe de Liga Națională. Sperăm să facem față în continuare. Vizavi de această decizie de a se interzice accesul în Sala Polivalentă sunt dezamăgit, pentru că pe zi ce trece, simt că nimeni sau, eu știu, prea puțini vin în sprijinul nostru. Nu am cerut foarte mult, nu am cerut aproape nimic de la oraș. Noi am încercat să creăm pe cont propriu tot ce facem aici, dar un mic sprijin cred că ne era necesar și nouă, doar să ne antrenăm și să jucăm în Sala Polivalentă, pentru că, la urma urmei, ceea ce facem noi nu este doar pentru noi, ci și pentru comunitatea de aici. Dar, legea trebuie respectată, mai departe, nu știu, organele competente sau persoanele competente care pot lua decizii, eu zic să se gândească, să reflecteze asupra situației și asupra muncii pe care o desfășurăm noi aici și să ia cât de curând o decizie. Ne așteaptă două meciuri foarte importante pentru noi ca și club, pentru noi ca și poziție în clasament, pentru oraș. Avem mare nevoie să jucăm în Sala Polivalentă meciurile cu Târgu Jiu și cu Turda.“

Până la acele meciuri, care pot asigura prezența echipei în play-off, pentru HC Adrian Petrea urmează meciul din sferturile de finală ale Cupei României, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 20, în deplasare la CSM București.

4 Comments

 1. HAIDE SA IESIM TOATA SUFLAREA SPORTIVA RESITEANA SI IUBITORII SPORTULUI IN STRADA :CIT MAI AVEM INCOMPETENTII DIN CARANSEBES LA CONDUCERA JUDETULUI?

 2. Despre ce sa fie vorba? Despre incompetenta,despre indolenta,despre reavointa,despre toate la un loc?
  Situatia este mai mult decat penibila,o mare,mare rusine pentru toti cei care trebuiau sa rezolve obtinerea avizului ISU!
  Mai tine minte domnul I.Iova ce declara legat de Polivalenta? Daca nu, ii vom aduce aminte la viitoarele alegeri,acolo unde unii se vor trezi cu doua stampile pe”cap”!
  Este adevarata bataie de joc la adresa acestei echipe si a celor privati de dreptul de a-si sustine favoritii!
  RUSINE,RUSINE,RUSINE !
  Ultimul gest oonorabil pe care il mai puteti face este sa demisionati!
  Hai,ura si…la gara!

 3. Si incompetentul de Buzzi cand isi da demisia?
  Baiatul „lu tata”, habarnistul „lu tata”, cand o sa raspunda pentru ca nu a fost in stare, desi avea bani, ca sa asigure functionarea salii polivalente?
  Oare care este rolul unui Manager?
  Doar sa fie pus pe functie si sa ia salariul?

 4. Are curajul domnul Iova si noua directoare a DADPP sa se intalneasca in fata Polivalentei cu sustinatorii HC Adrian Petrea?
  In ce stadiu sunt lucrarile de montare a grupului electrogen si a ventilatoarelor?
  Exista documentatia de executie?
  Are grafic de lucrari cu termene si responsabilitati?
  Exista un conducator(diriginte,spuneti-i cum vreti) de lucrare?
  Se raporteaza zilnic, cuiva, stadiul lucrarilor?
  Etc.,etc,…

Adaugă comentariu