Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – CS Caraș-Severin participă la barajul de menținere în Liga Națională de handbal.

Echipa CS Caraș-Severin a ajuns, din păcate, într-o situație cum nu se putea mai critică. După o perioadă în care reprezenta o forță în elita handbalului românesc, iată că, în cursul acestei săptămâni, susține ultimul examen pentru a se menține în Liga Națională. Este vorba de turneul de baraj, pentru ocuparea ultimelor două poziții pentru ediția 2014/2015 a primului eșalon, locuri pentru care va lupta alături de Universitatea Bucovina Suceava, H.C. Argeș Pitești și C.S.Ș. Călărași, acestea două din urmă clasate pe locul doi în cele două serii ale Diviziei A. Turneul se va desfășura în Sala Sporturilor din Sebeș, în perioada 29-31 mai a.c., în sistem fiecare cu fiecare. În primele două zile meciurile sunt programate de la orele 16.00, respectiv 18.00, iar ultimele două partide se vor disputa sâmbătă, 31 mai a.c., de la orele 11.00, respectiv 13.

Ședința tehnică și tragerea la sorți vor avea loc joi, 29 mai a.c., ora 11.00, la Sebeș.

Reamintim rezultatele formației CS Caraș-Severin până în această ultimă fază:19-27 și 25-25, cu Universitatea Politehnica Timișoara; 23-24 și 25-12, cu Universitatea Suceava; 29-32 și 33-30, cu C.S.M. București.

„Așa cum am abordat ultimele meciuri, așa vrem să o facem și la baraj, pentru că, fără discuție, ne dorim cu toții să ne menținem în Liga Națională, ne-a declarat prof. Aihan Omer. După cum se știe, datorită problemelor de lot, suspendări și accidentări, la C.S.M. București am jucat fără nici o rezervă. Dacă s-ar fi accidentat vreunul dintre băieți sau mai lua un roșu, am fi jucat tot meciul în inferioritate numerică. Băieții au fost și sunt conștienți că trebuie să aibă grijă la eliminări, dar handbalul este sport de contact și este foarte greu să eviți intrările mai dure. Deci, mergem la Sebeș mai hotărâți ca oricând. Sper să ne iasă jocul și, ceea ce este la fel de important, sperăm ca și portarii să prindă o formă bună”.

În ceea ce privește lotul, antrenorul Aihan Omer va putea conta pe toți jucătorii, inclusiv pe Pârvan și Grigoraș, pentru care se fac eforturi deosebite pentru recuperarea lor sută la sută, după accidentările suferite. Plecarea spre Sebeș este programată pentru miercuri, 28 mai a.c., ora 9.00.

Adrian Roman

Adaugă comentariu