Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., ora 11, CS Caraş-Severin – Ştiinţa Bacău, în Liga Naţională.

Pentru echipa masculină de handbal a CS Caraş-Severin, sfârşitul anului va fi unul de foc. Elevii antrenorului Aihan Omer vor primi, sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în Sala Polivalentă din Reşiţa, cu începere de la ora 11, vizita băcăuanilor. Apoi, în etapa următoare se vor deplasa la H.C. Odorhei, iar în runda a XI-a vor susţine confruntarea cu Potaissa Turda. Un program extrem de greu, având în vedere şi cunoscutele probleme de lot cu care se confruntă. Reamintim, pentru trei dintre cei mai buni componenţi ai formaţiei, Petrea, Cuciula şi Pârvan se fac eforturi deosebite de recuperare, pentru a reveni cât mai repede în echipa de bază.

Revenind la întâlnirea cu Ştiinţa Bacău, atmosfera din tabăra caraş-severineană este una optimistă, tonusul încrezător fiind asigurat de prof. Aihan Omer, unul dintre cei mai curtaţi tehnicieni din România. Dar care rămâne pe baricade, alături de elevii săi: „Le-am spus băieţilor că trebuie să rezistăm până la finalul turului. Cu speranţa că în retur, după pauza precompetiţională, în care timpul de recuperare, de odihnă va fi suficient. Aşa că în retur vom avea echipa completă sută la sută, cu care să recuperăm din punctele pierdute, pe care le-am fi putut câştiga dacă lotul era valid în totalitate. Adevărul este că ediţia aceasta este una de sacrificiu, iar jucătorii ştiau asta, de la început, şi au acceptat provocarea. Cum spuneam, suntem încrezători, mergem înainte. Astfel vom aborda şi meciul cu Bacăul, cu optimism. Şi cu ajutorul galeriei şi al publicului trebuie să învingem. Ca o paranteză, nici la Baia Mare nu trebuia să pierdem. Dar, nu neapărat din cauza băieţilor. Asta este. Sigur, confruntarea cu echipa moldoveană nu va fi uşoară. Dar, nici aceasta nu parcurge o perioadă extraordinară. Noi trebuie să ne concentrăm la joc, să ne apărăm cât mai bine şi să valorificăm cât mai multe atacuri”.

Să mai spunem că, înaintea partidei, membrii galeriei CS Caraş-Severin vor să organizeze un moment omagial pentru cel care a fost Ioan Bostan.

Marius Moraru

Adaugă comentariu