Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenţii CS Caraş-Severin se pregătesc, în continuare, pe Stadionul „Mircea Chivu”.

Handbaliştii au intrat, luni, 15 iulie a.c. în a treia săptămână de pregătiri, cu antrenamente fizice şi de forţă. O perioadă extrem de grea, pe care elevii antrenorului Aihan Omer au acceptat-o fără nici o reţinere. Pentru că sunt profesionişti, în adevăratul sens al cuvântului, sunt conştienţi că îi aşteaptă un sezon competiţional foarte greu. Iar pregătirea fizică este determinantă în ceea ce doresc să realizeze în ediţia 2013-2014.

La şedinţa de luni au răspuns majoritatea dintre jucători, prezentându-se în Valea Domanului şi cei care au susţinut diverse examene. Aşadar, cu excepţia lui Nicuşor Negru, tehnicianul reşiţean are la dispoziţie următorul lot de jucători: Ionescu, Marocico, Sămânţă, Rohozneanu, Vaidasigan, Cuciula, Pârvan, Marta, Grigoraş, Stan, Turcu, Grozăvescu. Pe care i-a supus deja unui examen de evaluare, Testul Cooper. Acesta însemnând parcurgerea a 2,8 km, în maxim 12 minute.

„Sigur, mai avem timp suficient de pregătire, pân la mijlocul lunii septembrie a.c., când începe campionatul, ne-a precizat prof. Aihan Omer. Dar, am dorit să vedem unde ne aflăm cu pregătirea, chiar dacă o parte dintre băieţi au venit mai târziu, din motivele pe care le ştiţi. Vom rămâne în aer liber încă o săptămână, după care vom intra şi în sală”.

Reamintim, până în data de 14 septembrie a.c., când este programată prima etapă a ediţiei 2013/2014 a Ligii Naţionale, CS Caraş-Severin are planificat un cantonament şi mai multe meciuri de verificare. „Avem deja stabilite două turnee de jocuri amicale, a mai spus prof. Aihan Omer. Unul la Tg. Jiu, spre sfârşitul lunii septembrie a.c., şi unul la Reşiţa, cu o săptămână înainte de start. Până atunci, vom mai contacta echipe, aşteptăm oferte de la diferite turnee. Aşa cum am fost anul trecut în Serbia, sunt sigură că ne vor invita şi acum. Poate şi în Ungaria. Deci, încercăm să facem un program cât mai complex, de pregătire”.

3 Comments

  1. Asta este toată echipa cu care retrogradam?bravo omer ,pana la urma antrenezi acolo unde îți e locul!sa vina czari!!!

  2. Nea omer nu-i mai linge atât pe paraianu si petrea ,ca ai inebuneste pe cei tineri si nu mai joaca nimic! Caută jucatori si lăsa-i sa se ducă de unde au venit ca ne-am saturat de fumurile lor…hai sa vedem ce iese!

  3. Cei mai mari flamangiosi ai echipei care toată ziua erau pe la consiliu la masa si lingeau farfuriile pe acolo plus luau si la pachet sunt petrea si paraianu, bine ca nu-i mai vad. Sa plece dincolo de România , ca nu mi-au plăcut niciodată oamenii astia. Mă bucur ca au plecat si sper sa nu se mai întoarcă in acest oraș .

Adaugă comentariu