Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Școlar Reșița au reușit să se califice la turneul final și speră în continuare la promovarea în Liga Națională. În cele trei partide disputate de rosso-neri la turneul semifinal, echipa antrenată de Ilie Vaidasigan a obținut două victorii și o înfrângere.

Rezultatele au fost: CSM Reșița – CS Medgidia 34-30, CSM Reșița – ACS Szejke Odorheiu Secuiesc 27-23 și CSM Reșița – CSM Vaslui 27-29. „Mă bucur că am reușit să ne îndeplinim obiectivul, acela de-a ne califica la turneul final. Ne așteaptă meciuri grele, dar eu sper și cred că merităm să promovăm în Liga Națională. Asta ne-am propus de la început, să fim în prima ligă”, a declarat Mihai Rohozeanu, jucătorul echipei CSM Școlar Reșița. Cele trei meciuri de la turneul semifinal s-au desfășurat pe parcursul a trei zile, iar oboseala acumulată de jucătorii reșițeni și-a spus cuvântul în partida cu CSM Vaslui.

La turneul final de la Ploiesti, care se va disputa în perioada 16-19 mai, CSM Reșița va juca cu HCM Sighișoara pentru un loc în Liga Zimbrilor. În cazul în care vor pierde, rosso-nerii vor juca în barajul de promovare/retrogradare, unde vor întâlni o echipã din prima ligã.

 

Adaugă comentariu