Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a disputat la finalul săptămânii trecute ultimele două meciuri amicale înainte de startul Ligii Naționale. Reșițenii au participat la turneul „Zilele Cetății”, desfășurat la Făgăraș.

În primul meci, elevii lui Ilie Vaidasigan au pierdut, scor 26-27, partida cu Minaur Baia Mare, iar pe cel de-al doilea au reușit să-l câștige la o diferență de 7 goluri. CSM Reșița a învins CSM Suceava cu scorul de 35-28, iar până la începerea campionatului handbaliștii nu vor mai disputa amicale.

În prima etapă din Liga Națională, CSM Școlar Reșița va juca acasă, pe data de 29 august, cu formația CS HC Buzău 2012. În etapa a doua, care este programată pe data de 5 septembrie, rosso-nerii vor evolua tot pe teren propriu, cu CSM Bacău. După aceste jocuri, prima deplasare din Liga Națională va fi una extrem de dificilă pentru elevii lui Vaidasigan. Reșița va juca la București pe data de 15 septembrie împotriva echipei CSA Steaua, formație cu pretenții la locurile fruntașe în Liga Națională.

Ștefan Moraru