Caraş-Severin, Romania

Şi totul curgea în mod favorabil pentru ei, până la un moment dat, când au ajuns peste noapte pe marginea prăpastiei fiind chiar în pragul desfiinţării. Ar fi fost o lovitură mult prea dură pentru sportul reşiţean, pentru iubitorii handbalului, în special. În cele din urmă, s-a găsit soluţia salvatoare, sprijinul venind de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

Şi, chiar dacă lotul s-a înjumătăţit, cei care au riscat să rămână la Reşiţa au reuşit să redreseze „corabia“ UCM HC Caraş-Severin, cu eforturi considerabile. Ei bine, după ce şi-au consolidat locul în inimile reşiţenilor, în această seară aventura lor se va încheia, în ceea ce priveşte campionatul, cu o mare victorie: un loc şi în cupele europene. Astfel, de la ora 18.00, vor susţine în devans, la Cluj-Napoca, partida din etapa a XXVI-a, în compania formaţiei locale Universitatea Transilvania, ocupanta locului al V-lea, la trei puncte distanţă de UCM H.C. Caraş-Severin, care nu mai poate pierde poziţia a IV-a.

Din păcate, lotul s-a subţiat şi mai mult. Din puţinii care erau, după meciul cu Dinamo Municipal Braşov, au devenit şi mai… puţini. Pentru că, din informaţiile primite de la dr. Ioan Brizu, medicul echipei, Tudor Marta are ruptură de ligament colateral extern, şi trebuie operat, iar Florin Cuciula are probleme la tendon. În schimb, ar putea reveni Marius Grozăvescu, dar şansele sunt minime.

„Suntem într-o situaţie delicată, ne-a declarat antrenorul Gligore Czari. Mai avem o etapă, aceasta de la Cluj-Napoca. Sper să facem un joc bun şi acolo. După cum ştiţi, noi n-am mai avut stabilit un obiectiv, ne-am dorit să ne clasăm cât mai sus, cu toate că unii nu au avut încredere în noi“.

Marius Moraru

Adaugă comentariu