Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Componenții echipei de handbal a Clubului Sportiv Caraș-Severin se vor reuni luni, 1 iulie a.c., la ora 9.00, pe Stadionul „Mircea Chivu”.

Va fi primul apel al antrenorului Aihan Omer, în perspectiva noului sezon competițional, ediția 2013/2014. Cu acest prilej, jucătorii vor afla programul de pregătire din perioada imediat următoare, și vor susține primul antrenament de acomodare.

Deocamdată, tehnicianul îi va avea la dispoziție pe: Cristian Ionescu, Emilian Marocico, Andi Sămânță, Mihai Rohozneanu, Sebastian Pârvan, Ilie Vaidasigan, Florin Cuciula, Marius Grozăvescu, Ioan Stan, Demin Grigoraș, Tudor Marta, Nicușor Negru și Emilian Turcu, de la Universitatea Transilvania Cluj-Napoca. Cu precizarea că la reîntâlnire este posibil să lipsească unii dintre ei, participanți la nunta lui Marta, de la Baia Mare, de la sfârșitul săptămânii trecute.

„Ne așteaptă un program încărcat, dar foarte important pentru noul sezon, ne-a declarat prof. Aihan Omer. Va fi o nouă experiență, având în vedere și schimbul de generații. Am mare încredere în băieți, așa că după o pregătire foarte bună vom fi în măsură să abordăm campionatul și cupele europene la un nivel ridicat”.

Referitor la lot, Dorinel Gurbină, directorul sportiv al clubului a precizat: „Suntem în discuții cu mai mulți jucători. Când le vom finalizat vom fi în măsură să vă comunicăm handbaliștii nou-veniți”.