Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenţii echipei masculine de handbal a CS Caraş-Severin au fost… controlaţi.După o primă perioadă de reacomodare la efort, cu antrenamente specifice desfăşurate pe Stadioanele „Mircea Chivu“ şi „Gloria“, elevii antrenorului Aihan Omer au efectuat joi vizita medicală.

„Ca de obicei, având în vedere că sunt adevăraţi profesionişti, handbaliştii s-au prezentat foarte bine la vizita medicală, ne-a declarat dr. Ioan Şerbescu jr., şeful Cabinetului de Medicină Sportivă Caraş-Severin. Sigur s-a simţit o anumită stare de oboseală, dar testele s-au încadrat în limitele normale“.

Revenind la programul de pregătire pentru noul sezon competiţional, prof. Aihan Omer a precizat: „Au trecut aproape 15 zile de pregătire fizică şi specifică. Avem în vedere şi Muntele Semenic. La începutul lunii august sperăm să mergem în cantonament, fie în Serbia fie în Ungaria, unde vom susţine şi câteva meciuri de verificare. Apoi, pe 17 şi 18 august vom organiza un prim turneu de pregătire la Reşiţa, cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Extrem Baia Mare şi Steaua Bucureşti. Să începem de la uşor la greu. După aceea va urma un turneu puternic în Serbia, în perioada 24-26 august. Va participa campioana Serbiei, Partizan Belgrad.

Pentru începutul lunii septembrie vom încerca să înlocuim golul pricinuit de ratarea turneului de la Timişoara, la care am fost uitaţi. În fine, în 7 şi 8 septembrie, cu o săptămână înaintea startului, avem un turneu la Tg. Jiu. Iar pe 15 septembrie vom juca acasă cu Universitatea Bucovina Suceava, în prima etapă a Ligii Naţionale, ediţia 2012/2013. Obiectivul nostru este să formăm un lot omogen, care să practice un joc eficient şi spectaculos. Nu avem prea multe schimbări. În plus, a revenit Ghiţă Irimescu, un jucător foarte valoros, de care aveam mare nevoie. Am spus-o, ne mai trebuia un pivot, care să-l suplinească pe Rică Pârâianu, iar revenirea lui Ghiţă Irimescu este mai mult decât benefică“.

Adaugă comentariu