Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Șase grădinițe din Reșița s-au întrecut miercuri, 19 decembrie, la Cupa „Moș Crăciun”, competiție organizată la Sala Polivalentă de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

Prichindeii, Hagi, Voiniceii, Olimpiada, Nadia şi Năstase, așa s-au numit echipele care s-au întrecut la șase probe: ştafetă, ştafetă cu mingea, aruncare la coş, ştafetă cu cercul, dans şi desene de Crăciun. La finele unui concurs spectaculos, locul I a revenit echipajului Năstase, de la grădiniţa Semenic. Pe locul doi s-a clasat echipajul Hagi, de la Riki Priki, iar podiumul a fost completat de Olimpiada, de la grădiniţa Palatul Fermecat.

Inspector la ISJ-CS, Ana Damian, prezentă la această acțiune sportivă, a spus: „Miercuri a avut loc la Sala Polivalentă o competiție foarte așteptată de copilași. Acest concurs a devenit o tradiție, Cupa Moș Crăciun, fiind o activitate organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin. Le mulțumit foarte mult organizatorilor pentru că, în fiecare an sunt într-un fel mesagerii lui Moș Crăciun în sensul că vin cu premii și cadouri pentru copii, chiar înainte de sărbătorile de iarnă”.

„De fiecare dată, la sfârșit de an, ne gândim la cei mici și încercăm să le organizăm o competiție cât mai spectaculoasă. Astfel de concursuri sunt foarte îndrăgite atât de cei mici, cât și de părinți și de cadrele didactice. Ca în fiecare an, Moș Crăciun le-a adus copiilor numeroase daruri”, a declarat Marius Bălean, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

Adaugă comentariu