Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Noul sediu al celebrei Grădiniţe PP 7 din Reşiţa, de la baza scărilor dinspre Ateneu, rămâne tot pe hârtie.Vechea Grădiniţă PP 7 din Reşiţa, ieşită în evidenţă de atâtea ori după tot felul de scandaluri, fie legate de schimbarea conducerii, fie de felul în care se fac înscrierile, fie de chiria impresionantă plătită pe imobil, revine din nou printre subiectele zilei. Potrivit primarului Reşiţei, asupra unităţii de învăţământ ameninţă o nouă eventuală majorare a chiriei, sau chiar ruperea respectivului contract. Ce se întâmplă cu lucrările de la noul sediu, care nu se mai termină?

„Ştiţi foarte bine că atât eu, cât şi colegii noştri, sau foştii colegi, mă refer aici la domnul Benga, parlamentarii de Reşiţa şi de Caraş-Severin, au primit acele solicitări ale noastre adresate Ministerului Educaţiei şi Învăţământului, şi după aceste Sărbători de Paşte sper să primim în sfârşit un răspuns şi m-aş bucura să fie favorabil. Pentru că nu este o sumă mică, cea de circa 800.000 de euro, bani necesari pentru finalizarea acestui imobil. Mă gândesc la această grădiniţă, iată acuma aflată într-o altă stare, mă gândesc la acea solicitare de a creşte chiria de la circa 5.000-5.500 de euro pe lună. Cred eu că o să găsim înţelegere la Ministerul Educaţiei şi Învăţământului, dar nu sunt în măsură să vă dau toate datele acum. Am avut o deplasare la Bucureşti, săptămâna trecută, nu l-am întâlnit pe domnul ministru, am fost cu domnul deputat Mocioalcă, şi urma să pregătească o vizită, probabil săptămânile următoare. Eu sper şi cred că o să vă dau un răspuns în maxim o lună“, spune primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu.

Antoniu Mocanu

4 Comments

 1. JOS STEPANESCU! Dute-n Gugulania! Aici e Resita! Reply

  Esti un penibil rasuflat si un saltimbanc jenant! Iti dorim cadere linistita in sondaje! Mai fa-ne trei bancute, doua panselute, mai vrajeste trei obosite pe afise cat de tanar si de zmeu esti tu, mai pacaleste-i pe pensionari la petrecerile alea cat de bine si de mult o vor duce cu tine la putere, pe cand tu ii astepti deja afara cu fanfara, lumanarile aprinse si coparsau, mai minte-ne cu planurile tale de Liga Campionilor in ce-o priveste pe taratura aia mica de FC Prescolara, mai foreaza de niste sute de meleoane o cismea din aia sfintita (Avertisment: nu puneti gura pe asa ceva, daca vreti sa ramaneti intregi), mai asfalteaza-ne lunar in stilul tau da mare si unic gropar al Resitei, luptate in continuare cu dusmanii tai din cartile colorate Verde Frunza, Chebootz Han, Don Felipe, Lata-n Barba cot, dusmanii lui auzi don’ Primate, nu-i asa ca tu nu te plictisesti niciodata sa iti bati joc de resiteni si de Resita lor? RESITENI TREZITI-VA!!! Orasul se afla in mainile unei gasti rosii pentru care nu conteaza istorie, traditie, locuri de munca, investitii, viata sociala, tineret, pensionari! Vor doar sa produca pentru binele lor, adevarate capuse pe spatele acestui oras si pe spatele vostru! Inca nu va doare, nu v-ati saturat?? Destinatia pe care ne-o propune alesul stepanescu este una periculoasa.

  • Pacat ca sunt putine persoane care vad adevarul,cel pe care il relatezi tu.Vom ajunge un sat,dar fara tramvaie ca deja alea sunt istorie.
   Face asta ceva pt Resita????Sa plece sa ne lase ca si asa suntem vai si amar de noi.
   De toata jena….Chiar asa mai fa niste bancute,mai o fantana si poate te mai voteaza 2 persoane
   PLEACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ateneul / Geamurile termopan sparte, un miros pestilential cum deschizi usa acolo, o mixtura de wodka cu rom ai tutun cat incape. Orasul nimanui.

 3. Toata stima pentru cei ce scriu comentarii pe acest site, dar dragii mei scrieti degeaba va enervati degeba nimeni nu le citeste , nici nu le pasa. Cine sufera POPORUL AMARAT, SARAC. EI sunt bine vile, masini, concedii scaune inalte cat ei, asta stiu sa aduca claxugeii sa cante pe Banii publici , CUM ARATA ORASUL RESITA ca in lumea treia se degradeaza pe zi ce trece , daca treci podul la Patru Iacob te mananca cainii , exact ca si la Herculane , toata tara e condusa de incompetenti astia au mai ramas, cum sa fie bine vreodata…. , numai bine.

Adaugă comentariu