Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a urcat, în premieră, în această ediție de campionat pe prima poziție în Liga a III-a, Seria a IV-a și a devenit astfel principala favorită la promovarea în Liga a II-a.

Fotbaliștii pregătiți de Leontin Doană au câștigat sâmbătă, 13 aprilie, cu scorul de 3-1, jocul de pe teren propriu cu Cetate Deva. Partida din Valea Domanului a început cu Deva în atac, oaspeții având șansa să deschidă scorul încă din primul minut de joc prin Marius Lupu. Acesta a șutat din afara careului puțin pe lângă poarta lui Zimmermann. Prima ocazie a Reșiței a venit în minutul 12, când Milorad Banac a trimis cu capul o minge centrată din corner de Daniel Vădrariu. După trei minute, Sebastian Velcotă și-a încercat și el șansa să înscrie, dar fără succes. După o greșeală în apărarea rosso-nerilor, Bactăr a faultat în careu, iar arbitrul partidei a dictat lovitură de la 11 metri în minutul 21. Mario Boldea de la Deva a transformat fără emoții penalty-ul. Totuși, nu acesta a fost scorul pauzei pentru că Marius Staicu a înscris în minutul 45 golul egalizator, printr-un șut din interiorul careului la colțul scurt.

În partea secundă, Reșița a continuat să amenințe poarta adversă, iar în minutul 66 Staicu a marcat al doilea său gol printr-o lovitură de cap. Scorul final al meciului a fost stabilit de același Staicu, care a reușit hattrick-ul în minutul 86 al jocului. În urma acestui rezultat, CSM Reșița a urcat pe prima poziție în Liga a III-a cu 47 de puncte acumulate. Pe locul secund se află Șoimii Lipova cu 46 de puncte, iar a treia poziție este ocupată de ACS Dumbrăvița cu 45 de puncte.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Sergiu Bactăr, Milorad Banac, Hristos Vadasis, Sebastian Velcotă, Dorin Toma, Laurențiu Breșneni, Daniel Vădrariu, Marius Staicu și Dumitru Daniel Ene. Au mai jucat în partea secundă Alin Babei și Alexandru Roșca.

În etapa viitoare, reșițenii vor juca pe data de 20 aprilie, în deplasare, cu formația FC Avrig.

Adaugă comentariu