Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Mai mulţi gimnaşti de la Clubul Sportiv Şcolar şi Clubul Sportiv Municipal, ambele din Reşiţa, se află în aceste zile în pregătire în staţiunea Băile Herculane.

Cartierul general al sportivilor reşiţeni a fost stabilit la Hotelul Roman. Zilnic, gimnaştii pregătiţi de Robert Bălan şi Mihaela Rugaci fac pregătire fizică generală, în zona hotelului, unde efectuează alergări, dar şi în hotel unde trec pe la sala de forţă. Nu sunt prezenţi cei doi componenţi ai lotului naţional de juniori, Daniel Rădeanu şi Andrei Groza (locurile 2, respectiv 3 în Top Sport Caraş-Severin 2011), aceştia fiind în pregătire la Bistriţa.

În schimb, printre gimnaştii aflaţi în cantonament în staţiunea de pe Valea Cernei se numără şi alţi medaliaţi în competiţiile naţionale. După cum ne-a precizat Robert Bălan, coordonatorul catedrei de gimnastică a CSS Reşiţa, fac pregătire în Băile Herculane: Dan Chiş-Toia, Alexandru Fota, Fabian Lăţia, Ciprian Vişin, Casian Timofte, Robert Paşca, Mihai Fota, Emanuel Breban, Răzvan Marc, Alexandru Pinte, toţi de la CSS Reşiţa; Roland Modoianu, Alexandru Copaci şi Ciprian Pintea, de la CSM Reşiţa. Stagiul de pregătire se va încheia miercuri, 8 februarie a.c.

Adaugă comentariu