Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Gimnastele reșițene de la Clubul Sportiv Școlar Reșița au reușit să câștige la finalul săptămânii trecute 17 medalii la Campionatul Național Școlar de la Baia Mare.

În total s-au obținut 5 locuri I: cu echipa, ansamblu, Larisa Trebuian la cerc, Sofia Perneu la coardă și Issabel Ungureanu la panglică. De asemenea, reșițencele și-au adjudecat 7 locuri II: Daliana Făgăraș la categoria mica gimnastă, Larisa Trebuian la individual și panglică categ a 4 a, Sofia Perneu la individual, Issabel Ungureanu la coardă, Dariana Condescu la cerc și junioara Cătălina Anghelina la panglică. 5 medalii de bronz s-au obținut prin: Ana Mihalache la coardă, prin echipa formată din Alexia Lațcu, Briana Birta, Nevena Vișatovici, Maria Făgăraș, Sofia Perneu la cerc, Issabel Ungureanu la individual compus, categoria a 4-a și Cătălina Anghelina la măciuci. Au mai fost și locuri 4 prin Larisa Ristea la minge și panglică, Cătălina Anghelina la coardă, Dariana Condescu la individual, Sofia Perneu și Issabel Ungureanu. Locul 5 a fost obținut de Alexia Lașcu la coardă și individual, Briana Birta la minge, Rebeca Grădinaru la panglică, Cătălina Anghelina la minge, iar locul 6 de Ariana Timișan, Nevena Vișatovici, Maria Făgăraș, Larisa Trebuian la coardă și Larisa Ristea la individual.

Toate gimnastele clubului CSȘ Reșița s-au clasat în primele 6 sportive. Acestea sunt pregătite de antrenoarele Luminița Lațcu și Dana Tîrba. „Deși am fost fără prea multe condiții, lipsindu-ne o sală a noastră, un covor specific, am reușit și ne-am mobilizat. Mulțumim pentru sprijin părinților, clubului, Direcției Județene pentru Sport și Tineret și sponsorului Spalek”, a spus antrenoarea Luminița Lațcu.

Adaugă comentariu