Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În perioada 27-29 iulie a.c. s-au desfăşurat, în staţiunea de la poalele Semenicului, întrecerile „Cupei Gărâna Open 2012“ la tenis de câmp. O competiţie rezervată iubitorilor acestui sport, tradiţională, care se întâlnesc în fiecare an, la Gărâna, sub semnul prieteniei.

Turneul a reunit 38 de participanţi, din localitatea Ada, Serbia, Piteşti şi Reşiţa. Au fost susţinute numai meciuri de dublu, la finalul cărora s-a impus perechea Bogdan Peia/Doru Dinu Glăvan, fiind urmată de Ion Dăcilă/David Diaconescu şi de Marius Şandru/ Bogdan Şandru.

„Mulţumim prof. Adina Schuster pentru că a fost o gazdă deosebită, punând la dispoziţie terenul, asigurând, în acelaşi timp, toate condiţiile pentru o activitate sportivă de ţinută, a precizat prof. Dorin Voina, inspector în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, instituţie implicată în organizarea competiţiei.

1 Comment

  1.  Felicitari Adinei Schuster pt .ca este in fiecare an o gazda minunata , felicitari cistigatorilor .de altfel tuturor participantilor si multa sanatate tuturor iubitorilor sportului alb.

Adaugă comentariu