Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În această perioadă, 12 pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal se află în cantonament la Băile Felix, sub coordonarea antrenorilor George Radu şi Adrian Mărcuţ, stagiu care se va încheia vineri, 10 februarie a.c., după zece zile de pregătiri intense.

Aceştia sunt: Ovidiu Berceanu, Alexandru Bibiricea, Andrei Dragomir, Daniel Bihari, Nelu Rădeanu, Mihai Covlea, Darius Lăcătuşu, Marian Ruţă, Ionuţ Socareva, Alexa Baniaş, Alin Boldijar şi Denis Olaru.

Dar, la mijlocul stagiului, au fost vizitaţi de Francisc Vaştag, directorul general adjunct al clubului, prilej cu care i-a supus mai multor teste: „Am rămas surprins de modul în care au răspuns la probe. Şi au fost teste de nivel de lot naţional, pe un frig năprasnic. Mă bucură faptul că şi cei mai mici dintre băieţi au rezistat. Pentru că au fost teste chiar grele. E adevărat, au avut în spate un program de pregătire de o lună de zile, însă toţi sportivii au răspuns foarte bine. Un motiv în plus ca antrenorii să continue pe aceeaşi linie exigentă, fiindcă numai aşa se poate face performanţă“.