Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Campionatul Ligii 2 la fotbal feminin va începe pe data de 22 septembrie, când ACS Banat Girls va evolua în deplasare la Drobeta-Turnu Severin. Pe data de 29 septembrie, reșițencele vor juca cu Târgu Mureș primul meci pe teren propriu din noul sezon.

Până la startul Ligii 2, fotbalistele disputa meciurile amicale și se pregătesc cât mai bine pentru a se clasa cât mai sus în viitorul campionat.

„Am disputat un prim meci amical împotriva echipei Poli Timișoara și am jucat pentru prima dată în nocturnă. Am reușit să practicăm un joc bun, în ciuda rezultatului de 3-1 în favoarea jucătoarelor timișorene. Golul nostru a fost înscris în acest amical de Adelina Ion. De asemenea, am mai jucat un amical cu echipa de juniori de la ACS Mundo Reșița. În momentul de față sunt bucuros de cum au decurs lucrurile, am reușit să transferăm patru fete pe care mi le doream de mult timp și consider că acum stăm bine pe toate posturile. Din lotul nostru de la echipa mare fac parte și cinci junioare. În data de 7 septembrie vom juca acasă returul meciului amical cu Poli, iar apoi vom participa și la Final Four-ul de la Timișoara la futsal. Tot în această perioadă de pregătire vom efectua și un minicantonament în stațiunea Secu”, ne- a declarat antrenorul Daniel Amariei.

„Am reușit să achiziționăm împreună cu Consiliul Județean Caraș-Severin echipamente noi de joc prin proiectul <<Bănățencele joacă fotbal>>”, ne-a spus și președintele Daniel Surdu.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu