Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Patru echipe din Caraș-Severin s-au întrecut la Bocșa, în cadrul Cupei 1 Iunie.

Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a avut inițiativa organizării unui turneu pentru copii, chiar de ziua lor. Gazda Cupei 1 Iunie a fost stadionul Metalul din Bocșa, o competiție organizată de forul fotbalistic județean, Primăria Orașului Bocșa, A.S. Metalul, în colaborare cu Casa Orășenească de Cultură din localitate. Au participat formațiile AS Metalul Bocșa (cu două echipe), Muncitorul Reșița și Asociația Școlară Star Berzovia.

Meciurile s-au disputat în sistem turneu, fiecare cu fiecare, câștigătoarea fiind Muncitorul Reșița, care și-a învins toate adversarele. Iată rezultatele complete înregistrate: Metalul Bocșa I – Metalul Bocșa II 4-0, Star Berzovia – Muncitorul Reșița 0-1, Metalul I – Star Berzovia 1-0, Metalul II – Muncitorul 0-5, Star Berzovia – Metalul II 1-0, Metalul I – Muncitorul 0-1. Clasament: 1. Muncitorul Reșița 9 p.; 2. Metalul Bocșa I  6 p.; 3. Star Berzovia 3 p.; 4.Metalul Bocșa II 0 p.

Organizatorii au acordat și premii speciale: golgheterul competiției a fost Victor Lolea, de la Muncitorul Reșița, în timpce titlul de cel mai bun portar i-a revenit tot unui reprezentant al echipei câștigătoare, Ionel Ștefoni, de la Muncitorul. La festivitatea de premiere au fost acordate diplome, cupe și mingi de fotbal, premiile fiind înmânate copiilor de către președintele AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea, de primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu, de directorul Casei Orășenești de Cultură, Dan Liuț și de Florin Știube, cel care s-a ocupat de buna desfășurare a competiției.

Micilor participanți le-au fost pregătite sucuri, șampanie pentru copii și un frumos și delicios tort în formă de teren de fotbal. Partidele au fost arbitrate de Ilie Ciocoi (Reșița) și de Valentin Frimu (Gherteniș).