Caraş-Severin, Romania

LUPAC – În prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a, Voința Lupac-Fortuna Becicherecu Mic 0-2 (0-1).

Așa cum cunoscătorii fotbalului din zona de vest pronosticau încă dinaintea barajului, „croații” Lupacului nu au avut nicio șansă în fața timișenilor. Aceștia au controlat jocul în cea mai mare parte, cu primarul de Măureni, Brian Filimon, titular din primul minut. Fortuna a deschis scorul încă din prima repriză prin Pecarov (min.30) și și-a mărit avantajul cu zece minute înainte de final prin Hodiș, victorie care îi califică aproape sută la sută pe vecinii din Timiș în Liga a 3-a.

La final, chiar și antrenorul Lupacului, Boșco Vișatovici, a admis faptul că Fortuna a fost superioară echipei sale. „Am avut un joc bun primele 20 de minute, pe o greșeală personală au deschis scorul oaspeții noștri. Clar nu trebuie să ne ascundem după deget, adversarul a avut o calitate în plus față de noi. Mai avem de jucat un retur la ei, care, din păcate, pleacă de la un scor favorabil lor. Viața merge înainte, trebuie să ne pregătim săptămâna viitoare să facem o figură frumoasă la ei”, a declarat Vișatovici.

Antrenorul Lupacului a trimis în teren următorul 11: Petruț, Cheda, Isac, Avramovici, Popa, Marcu, Oncică, Modâlcă, Bărbulescu, Străin, Mitru.

FOTO: Miruna Mihancea

2 Comments

  1. Asta e fotbalul pastorit de bronzatul Vio, cu manarii si mismasuri. Bine ca macar de la CSM a fost dat afara, ca altfel eram si acum in Divizia C.

  2. N-a dat un sut pe poarta marea campioana. Au crezut ca joaca cu Clocoticiu iar :)))))))))

Adaugă comentariu