Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Internetul ar putea fi accesibil în toate localităţile rurale din Caraş-Severin, după ce Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a lansat sesiune de depunere a cererilor de finanţare pentru Măsura 322, Submăsura 322e) – „Investiţii privind infrastructura de broadband în spaţiul rural” adresată celor care vor să participe la dezvoltarea calităţii vieţii în zonele rurale prin conectarea acestora la servicii de comunicare de ultimă generaţie.

O conexiune broadband este un tip de acces la internet de mare viteză (minim 128kb/sec).

Suma totală alocată pentru această sesiune este de 20,24 milioane de euro, iar valoarea maximă eligibilă a unui proiect nu va putea depăşi 200.000 de euro. Beneficiarii eligibili sunt agenţii economici care se încadrează în categoria întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) conform legislaţiei în vigoare şi care activează sau urmează să activeze în domeniul comunicaţiilor electronice.

Cei interesaţi pot depune cererile până în data de 28 martie, la Oficiul Judeţean al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Caraş-Severin.

Adaugă comentariu