Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Deşi i-au fost rezervate 45 de minute, fiul regretatului Liviu Vasilică, împreună cu grupul său, „Teleormanul” a oferit reşiţenilor o seară pe cinste, rămânând pe scenă mai bine de o oră.

El a preluat multe din frumoasele cântece ale tatălui său, fiind de neoprit, după ce a recunoscut că nu s-a aşteptat să aibă parte de un public atât de primitor şi dornic să fredoneze împreună cu el refrenele memorabile ale unui repertoriu care, într-adevăr, e imposibil să nu entuziasmeze.

Surprins de reacţia oamenilor şi luat de valul aplauzelor, el a spus că e mândru că vine din Teleorman să ofere bănăţenilor un strop din bogăţia şi frumuseţea folclorului din zona lui, după care a ezitat un scurt moment, cu aluzie la încarcerarea lui Liviu Dragnea, specificând că, din păcate, „acum nu mai e chiar o cinste să spui că eşti din Teleorman”. A trecut însă repede peste această remarcă, antrenându-i pe reşiţeni în cântecul care a făcut istorie în folclorul românesc – „Hai, hai cu trăsioara”. Cu microfonul în mână, el a coborât de pe scenă şi s-a amestecat printre oameni, care l-au rugat să se fotografieze cu ei.

Alexandra Gorghiu

Adaugă comentariu