Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Divizionara A de handbal feminin Universitatea Reșița a încheiat în această săptămână sezonul competițional.

În ultima etapă, formația reșițeană a evoluat în deplasare la CSM Slatina, având perspectiva participării la barajul de promovare în Liga Națională dacă învingea în acest meci și depășea în clasament atât adversarul întâlnit, cât și pe CSM Bistrița, urcând pe locul al patrulea al clasamentului.

O poziție care din Seria B a Diviziei A oferă posibilitatea participării la baraj, întrucât ocupanta locului al treilea, Național Râmnicu Vâlcea, care nu mai putea fi întrecută pe final de sezon, nu are drept de promovare. În meciul din ultima etapă, CSM Slatina a învins pe Universitatea Reșița cu scorul de 33-28 (13-12) și a terminat campionatul pe locul al IV-lea, cu 33 de puncte.

Echipa pregătită de Cristian Busuioc a încheiat sezonul de Divizia A pe locul al VI-lea, cu 28 de puncte, o clasare destul de bună pentru această etapă a proiectului demarat de CS Universitatea Reșița în anul 2011. Bucuria a venit însă dinspre junioarele clubului, medaliate cu bronz în turneul final de Junioare I de la Cluj-Napoca.