Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Metalul Reșița – CSM Rm. Vâlcea 0-3 (0-0), în play-out-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a.

Ultimul meci al sezonului a adus încă o înfrângere pentru Metalul Reșița, 0-3 cu CSM Râmnicu Vâlcea. Fosta echipă a lui Cătălin Rufă s-a impus clar după pauză și a evitat astfel barajul pentru menținerea în liga secundă. Ploaia căzută sâmbătă dimineață a afectat serios gazonul stadionului “Mircea Chivu” din Valea Domanului, bălțile au fost obstacole serioase pentru jucătorii celor două echipe. Metalul nu a prea contat în joc, o singură fază a atras atenția și i-a pus în alertă pe vâlceni, atunci când Julei a recuperat o minge la mijlocul terenului și a pornit vijelios de pe flancul stâng spre poarta adversă, fiind oprit abia în interiorul suprafeței de pedeapsă. În rest, experimentatul portar al Reșiței, Cristian Zimmermann a fost pus la grea încercare în câteva rânduri, când a intervenit providențial, dar a și avut noroc atunci oaspeții au ratat incredibil din doi metri, cu poarta goală. După pauză, nou-intratul Albert Voinea a făcut fulgerător diferența și a punctat în minutele 50 și 52. Apoi, în minutul 59, un alt fost jucător al rosso-nerilor, Andrei Neagoe l-a lobat pe portarul Zimmermann, din interiorul careului, lateral stânga, reușind un scor de forfait: Reșița – Vâlcea 0-3. Oaspeții au pus stăpânire totală pe joc și au pasat foarte mult, ținându-i pe reșițeni în propria lor jumătate de teren.

Metalul: Zimmermann, Al. Maria, Al. Costea (min. 63, Kopre), C. Anghel (min. 54, Bilal), I. Vlad, Julei, Buzdugan, Pitulice (min. 77, Puiu), Chira, Vitorovic, Kis.

Metalul Reșița a încheiat întrecerea pe ultimul al clasamentului Seriei a II-a a ligii secunde și a retrogradat în Liga a III-a.