Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a încheiat ediția de campionat 2018/2019 a Ligii a III-a, Seria a IV-a, cu o înfrângere în fața echipei Industria Galda, dar rosso-nerii erau deja promovați în eșalonul secund.

Chiar dacă au fost învinși cu scorul de 1-0 în ultima etapă, reșițenii și-au asigurat promovarea în Liga a II-a încă de la partida precedentă de pe teren propriu. Reșița a încheiat campionatul pe locul I, cu 62 de puncte obținute în 30 de meciuri. De la echipa reșițeană au lipsit la acest meci jucători titulari precum: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Marius Staicu și Hristos Vadasis. În schimb, staff-ul din Valea Domanului le-a oferit șansa mai multor jucători tineri să evolueze în acest ultim meci din Liga a III-a.

„Ne-am prezentat fără foarte mulți titulari și am dat credit tinerilor din pepinieră. Cei care au jucat, Musteța și ceilalți, au demonstrat că merită să facă parte din lotul nostru și în eșalonul secund. Pentru noi acum începe greul, prin promovarea în Liga a II-a și vrem să ne prezentăm onorabil în ediția viitoare de campionat”, a declarat antrenorul Leontin Doană. În urma acestui succes, Industria Galda s-a salvat de la retrogradare.

CSM Școlar: Flavius Toader, Antrea Săndescu, Flavius Vlădia (minutul 82, Sergiu Rimovecz), Sergiu Bactăr (minutul 56, Cătălin Mierlici), Milorad Banac, Cătălin Bagherea, Marian Musteța, Dorin Toma, Daniel Dumitru Ene (minutul 81, Victor Lolea), Sebastian Velcotă, Dragoș Săulescu (minutul 74, Robert Dalea); rezerve Ciprian Badea, Ionuț Găman.

FOTO: MIRUNA MIHANCEA

Adaugă comentariu