Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. În Caraş-Severin, mai exact la Caransebeş, există un loc în care fiecare femeie  îşi regăseşte starea de bine şi mulţumirea sufletească, iar acel loc este Salonul Diva B&G. Trece-i pragul şi adaugă feminităţii tale un plus de încredere!
Fiecare femeie îşi doreşte să arate bine, să aibă un chip ce radiază şi un corp frumos, iar cele care îndrăznesc să facă ceva pentru ele sunt femei care au o stare de bine, care împărtăşesc bucurie. Obiectivul Salonului Diva B&G este acela de a deveni locul preferat în care să vă bucuraţi de tratamente şi tehnici moderne de remodelare şi înfrumuseţare corporală şi facială, cu aparatură de ultimă generaţie. Iar ambientul primitor şi atmosfera care te încarcă cu energie pozitivă te fac să te întorci la Diva iar şi iar. Salonul de care vă vorbim, Diva B&G, pe lângă aparatele ultramoderne pe care le deţine, are ceva mult mai preţios: o doamnă pentru care starea ta de bine contează cu adevărat.

Prin orice face, prin orice spune, Geta Românu demonstrează că se ridică la cele mai exigente cerinţe ale clientelor, arată că poate conduce orice femeie spre încrederea pe care o dă frumuseţea, că poate să îţi fie prietenul de care ai nevoie chiar şi când eşti doar tu cu tine. Poate şi acesta este motivul pentru care atâtea doamne (din Reşiţa, Caransebeş, Băile Herculane, Moldova Nouă, Timişoara, Prahova, Sibiu, Suedia, Austria, Germania)păşesc pragul Salonului DIVA din Caransebeş. Când am întrebat-o pe Geta Românu cum reuşeşte să aibă cliente din judeţ, din ţară, din străinătate ne-a spus zâmbind: simplu, pentru că pun suflet în ceea ce fac, iar clientele mele simt asta.

Aşadar, dacă vrei un chip luminos (fie că alegi tratament facial HIFU, criolifting facial sau alte proceduri ), dacă vrei un corp frumos (epilare definitivă, criolipoliză, presoterapie, detoxifiere prin electroliză) nu trebuie decât să îţi faci timp şi să suni la Salonul DIVA B&G din Caransebeş. (Tel: 0724 850 733). Mai multe detalii aflaţi AICI.

Alocă feminităţii tale măcar o oră pe săptămână şi nu te teme să fii frumoasă!

Adaugă comentariu