Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Iubitorii de animale care s-au aflat marţi, între orele 10.00 şi 12.00, în zona Piaţa Reşiţa Sud, au putut pleca acasă cu o felină.

Expoziţia de pisici, cu posibilitatea de adopţie, a fost organizată de Asociaţia SOS Animale Abandonate din Reşiţa. Toate animalele propuse spre adoptie, 15 la număr, au fost vaccinate şi deparazitate, iar noii proprietari sunt obligaţi să le îngrijească şi, periodic, să se prezinte cu felinele la medicul veterinar.

Chiar dacă marţi au fost adoptate doar patru pisicuţe, cei interesaţi se pot adresa Asociaţiei SOS Animale Abandonate, cu sediul pe Aleea Tineretului, Bl. 3, sau pot aştepta până vineri, 7 octombrie, când va avea loc o nouă expoziţie de pisici.

În prezent, în adăpostul asociaţiei sunt puţin peste 100 de feline, dar numărul acestora va creşte cu siguranţă anul viitor, când şi capacitatea adăpostului se va mări.

„Primim multe telefoane prin care ni se comunică locul pisicilor adandonate în oraş, dar nu putem să le luăm pe toate în grija noastră, pentru că nu avem suficient spaţiu. Această problemă se va rezolva anul viitor, când vom extinde actualul adăpost“, ne-a spus preşedintele asociaţiei, Eduard Ilie.

În ultimii doi ani, Asociaţia SOS Animale Abandonate a reuşit să dea spre adopţie 100 de feline. JCS-Roxana Bălan Nafiru

Adaugă comentariu