Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Antrenorul Sorin Gheju îl va seconda pe „principalul” Alin Artimon pe banca tehnică.

În această perioadă, formaţia FC Caransebeş îşi continuă cantonamentul pe care îl efectuează în municipiu, pregătindu-se pentru începutul ediţiei 2013-2014 a Ligii a III-a. În afara antrenamentelor fizice şi tehnico-tactice, care se desfăşoară pe stadionul din Balta Sărată, duminică, 21 iulie, sub coordonarea tehnicianului Alin Artimon, cei 16 fotbalişti care compun lotul echipei au efectuat un joc-şcoală, în vederea amicalului pe care l-au susţinut miercuri, 24 iulie a.c., în compania formaţiei Metalul Oţelu Roşu, scor 4-1.

În afara fotbaliştilor din „vechea gardă”, respectiv Cioloca, Suru, Şandru, Firan, Dragu, Vătafu, cărora li s-au alăturat D. Bona şi Bebe Feneş, reveniţi în formaţia gugulană, se mai pregătesc cu echipa zece jucători pe care Artimon şi i-a dorit în lot. Aceştia sunt Miodrag Todorov, Andrei Artean, Eduard Zele şi Dan Constantinescu, toţi de la ACS Poli Timişoara, Marius Călin, venit de la Millenium Giarmata, Cosmin Negoescu de la Chindia Târgovişte, Florentin Şerban de la Vulturii Lugoj, Narcis Laurenţiu şi Roberto Artimon, ambii de la LPS „Banatul” Timişoara, din generaţia 1994, care a obţinut de cinci ori titlul de campioană naţională, precum şi Alexandru Albert.

La începutul acestei săptămâni, a venit la Caransebeş şi Sorin Gheju, care îl va seconda pe Alin Artimon pe banca tehnică. Sorin Gheju este originar din municipiul de pe Bega şi a jucat la CFR Timişoara, fiind de mai multe ori golgheterul seriei în care a evoluat.

Adaugă comentariu