Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Meciul se anunţa unul de mare luptă, având în vedere că FC Caransebeş ocupa poziţia a treia a clasamentului, iar CSM Şcolar Reşiţa – locul cinci. Dacă în tribune duelul galeriilor a fost unul amical, cunoscută fiind prietenia dintre ele, pe teren lucrurile au stat cu totul altfel. Debutul partidei a fost unul fragmentat, ambele echipe jucând aspru, de multe ori dincolo de limitele regulamentului.

În minutul 15, Staicu a recuperat o minge la centrul terenului, i-a pasat lui Niţă, acesta a trimis balonul mai departe la Suru, care a centrat în careul reşiţean, iar I. Văcărescu a pus latul, la 8 metri, deschizând scorul. Imediat, oaspeţii au ieşit la presing şi au încercat să mute jocul în jumătatea gugulană, însă tot ce au obţinut a fost o luptă surdă la mijlocul terenului. Abia în minutul 40 s-a consemnat o fază mai importantă, aceasta ducând şi la mărirea avantajului gazdelor pe tabela de marcaj, prin Bârsan.

În minutul 66, Staicu a scăpat spre poarta reşiţeană, însă a fost tras de tricou din spate de C. Pop, care a văzut al doilea „galben“ şi a trebuit să părăsească terenul. După acest fault, spiritele s-au încins, cel faultat, Staicu, s-a luat la harţă cu Gurici, pentru a-l potoli pe caransebeşean „centralul“ Dorian Micloşină fiind nevoit să apeleze la buzunarul cu cartonaşe. Cum şi gugulanul mai avea unul, a văzut „roşu“ în faţa ochilor, urmându-l la cabine pe C. Pop şi restabilind astfel egalitatea numerică pe teren.

Golul cu numărul trei al gazdelor a venit în minutul 72, fiind reuşita lui Bârsan, rămas singur cu Haidău, la 10 metri. Scorul final a fost stabilit 3 minute mai târziu, când Văcărescu a scăpat singur spre poarta reşiţeană, l-a driblat pe Haidău, ieşit în întâmpinare, şi a înscris pe lângă Pitaru, care se retrăsese pe linia porţii.

FC Caransebeş: Viciu, Firoiu, C. Puşcă, Timar, Nemţescu (min. 78, Ov. Bălan), I. Văcărescu (76, Poenaru), Suru (79, Voicu), M. Puşcă, Niţă (62, Şandru), Bârsan, Staicu; rezerve: Vulpescu, Yacouba, Feneş. CSM Şcolar: Haidău, C. Pop, Gurici, Pitaru, Fedor, C. Doană, Costescu, Loba (73, Juravete), Oncică (46, Mihăilă), Breşneni, Biţiş (7, Uţiu); rezerve: Giurcanu, M. Pop, B. Văcărescu.

A arbitrat la centru Dorian Micloşină (Reşiţa), asistat la cele două linii de Răzvan Nistoran (Oraviţa) şi Cristian Radu (Anina).

Adaugă comentariu