Caraş-Severin, Romania

GIARMATA – Millenium Giarmata – FC Caransebeş 4-1 (1-1), în Liga a III-a de fotbal, Seria a IV-a. Millenium Giarmata a deschis scorul în minutul 30, când, la o angajare în adâncime, gugulanii au făcut pasul la ofsaid, Socaci a ieşit ezitant la 16 metri, Călin reuşind să înscrie.

În minutul 36, FC Caransebeş a beneficiat de o lovitură liberă, şutul-centrare al lui Ganea fiind deviat în poartă dintr-un buchet de jucători, restabilind astfel egalitatea pe tabela de marcaj.

Repriza secundă a debutat cum nu se poate mai prost pentru FC Caransebeş. Astfel, în minutul 48, la o imprudenţă, Dodoacă a văzut al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.

Prima fază din repriza secundă la poarta oaspeţilor s-a consemnat în minutul 58, când, după un fault comis de Firan asupra lui Rosenblum, în suprafaţa de pedeapsă, s-a acordat penalty. A executat Leucă, în stânga lui Socaci, şi scorul a devenit 2-1. Din păcate, în minutul 90, Dragu l-a faultat în careu pe Gideon, lovitura de la 11 metri fiind executată de acelaşi Leucă, acesta înscriind printr-o „scăriţă”. Ultima fază notabilă a meciului a adus şi golul cu numărul patru pentru gazde. În minutul 90+2, Călin a preluat o centrare venită de pe dreapta şi, cu un şut de la 16 metri, a pus capăt unui meci în care gugulanii aveau mare, mare nevoie de puncte.

FC Caransebeş: Socaci – Firan, Dodoacă, Doman (Gulea), Ganea, şandru, Văcărescu (Ţuţul), Suru (Morar), Albet (Vătafu), Mariţescu, Dragu; rezerve: Doran, Beucă, Simescu. Antrenor, Alin Paleacu.

Adaugă comentariu