Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – FCM Reşiţa 1-1 (0-0), în etapa a XXII-a a Ligii a III-a de fotbal. Sfârşitul primei reprize a aparţinut aproape în totalitate reşiţenilor, ei având mai multe ocazii de a înscrie, însă au ratat de fiecare dată şansa de a modifica tabela de marcaj.

Partea a doua a meciului nu a semănat din nici un punct de vedere cu prima. După pauză, de la vestiare a ieşit o echipă caransebeşeană mult mai motivată, care, în cele 15 minute, a realizat că are nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc. Prima ocazie a părţii secunde a aparţinut totuşi oaspeţilor, în minutul 54 Staicu centrând de pe stânga, pe jos, la Beloescu, însă Cioloca a plonjat curajos la picioarele reşiţeanului.

Gugulanii au pus în pericol poarta oaspeţilor în minutul 56, când Ganea a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, dictată după un fault comis de Costescu, însă şutul său, deşi plasat, nu a avut suficientă forţă şi Haidău a reţinut. FCM Reşiţa şi-a mai trecut în cont o ocazie în minutul 63, când Breşneni a prins un şut bun din afara careului, însă mingea a trecut peste poarta apărată de Cioloca.

În minutul 65, oaspeţii au rămas în zece oameni, după ce Bogman a văzut al doilea cartonaş galben, ca urmare a unui fault comis asupra lui Ganea. În superioritate numerică şi mai motivaţi, FC Caransebeş a început să domine, stăpânind mijlocul terenului.

Pe acest fond, în minutul 75, Costescu a furat o minge la centrul terenului, a scăpat pe contraatac, fiind faultat la 25 de metri lateral-dreapta. Lovitura liberă a fost executată magistral de Staicu. Acesta, în loc să centreze, aşa cum se aştepta toată lumea, a trimis direct pe poartă, la colţul scurt, în vinclu, deschizând scorul.

Bucuria reşiţenilor a fost extrem de scurtă, fiindcă, după doar două minute, Ganea şi-a făcut singur o minge pe dreapta, la 25 de metri, şutul superb al acestuia, la colţul lung, lovind rădăcina barei şi poposind în plasa porţii lui Haidău, al cărui plonjon s-a dovedit inutil.

FC Caransebeş: Cioloca, Doman, Dodoacă, Firan, Suru, Ganea, Şandru, I. Văcărescu (min. 87, Morar), Mariţescu, Albet, Dragu; rezervă, Doran. Antrenor, Alin Paleacu.

FCM Reşiţa: Haidău, Pitaru, Radu, Costescu, Dubei, Staicu, Dutciuc, Beloescu, Vajou, Popa, Breşneni, Jorz, Filip, Uţiu, Bogman, B. Văcărescu, Varea, Fedor. Antrenor: Roco Sandu.

5 Comments

 1. Guardia Rosso Nera Reply

  Suporteri adevarati nu se lasa calcati in picioare.Iata aici pozitia ultrasilor stelisti.
  “Intr-o tara de cacat, totu-i pe dos/Privesti in sus, totul merge-n jos”.
  Sarbatori fericite celor care se afla inca intr-o aparenta libertate! Sunteti prizonierii propriilor fapte, ignorantei si lipsei de reactie. Suntem toti prizonierii unui sistem corupt, in care politicienii fura si ne zambesc privindu-ne din autoturismele lor de lux, in timp ce fapte ce fac deliciul prostimii se dezbat zilnic la pseudoposturi tv de catre pseudojurnalisti. In timp ce clanurile de interlopi bat palma cu procurorii, judecatorii si organele MAI, in timp ce politicienii isi cumpara locurile in parlament sau sunt preocupati sa linga in cur liderii partidelor, in timp ce liderii partidelor fura, prin asa-zise firme, bani din bugetul tarii si din fondurile de investitii, noi, oamenii simpli, suntem fortati sa renuntam la demnitatea noastra si sa acceptam un sistem mizerabil si nedrept. Suntem victimele abuzurilor statului prin fortele sale de represiune si judecati la modul cel mai aspru de aceiasi indivizi care, cu zambetul pe buze, amana dosare sau le inchid din lipsa de probe, ajutandu-i sa scape basma curata pe cei care au dus si duc tara noastra spre faliment si dezastru fara nicio urma de remuscare sau moralitate.
  Solutiile nu vin peste noapte. Fiecare om care constientizeaza situatia de mai sus, este dator sa se autoeduce, sa isi invete drepturile, sa lupte pt libertatea sa si pentru libertatea celor din jur, pentru dreptul sau la exprimarea opiniei, pentru respectarea Constitutiei, pentru bun simt si corectitudine. Cititi, invatati, depasiti-va conditia si incercati sa schimbati lumea prin voi insiva. Dureaza mult, dar nimic din ce va fi cladit peste noapte, nu va rezista mai mult de o noapte…
  Inca o data sarbatori fericite celor care-si permit sa le aiba si care se bucura inca de cei dragi alaturi. Gandul nostru permanent este doar la fratii care nu-si pot petrece Pastele alaturi de prieteni si de familiile lor.
  Suntem alaturi de voi baieti, fiti tari! Inainte SUD inainte ultrasi!

 2. In Valea Domanului vrem un presedinte educat. In Valea Domanului vrem un presedinte care nu pocneste un copil pentru ca ar fi gresit la o faza.In Valea Domanului vrem un presedinte cinstit, nu un mincinos.Demisia !
  Sambata GRN a fost alaturi de echipa la Caransebes.Presedintele clubului ar trebui sa vina cu cateva dezvaluiri din culise pentru ca zvonuri si lucruri inexplicabile sunt destule.
  Multumim suporterilor din Caransebes pentru ospitalitatea acordata si speram ca echipa lor de suflet sa evite retrogradarea.Hai Metalu !

 3. LuxPhotoFuchs Reply

  De ce nu este precizat unsprezecele de start al partidei si schimbarile operate dealungul meciului? Oare de ce Bogman nu a fost schimbat dupa primirea primului cartonas galben? Oare Roco Sandu nu se face vinovat de apatia unor jucatori platiti regeste din banii publici si carora le-a fost promisa si o prima de 200 de euro in caz de victorie, afirmatia apartinand lui Efi Bojin de la Autocatania!? Oare de ce aricolul plagiaza articolul similar din ziarul gugulanilor „7 zile„, Ce se insinueaza privind evenimente din spatele vestiarelor inchise?

Adaugă comentariu