Caraş-Severin, Romania

Nici măcar superioritatea numerică aproape o repriză întreagă nu a fost de ajuns pentru FC Caransebeș în meciul de pe teren propriu cu FC Olt. Gugulanii au suferit a șaptea înfrângere consecutivă, la capătul unui joc caracterizat drept „execrabil” de principalul Alin Artimon.

Oltenii au deschis scorul prin Gheorghe care, după doar 10 minute de la primul fluier, a șutat de la 18 metri în dreapta lui Rusu, aceasta fiind de altfel singura reușită a primei reprize. După pauză, FC Caransebeş a dominat profitând și de omul în plus pe care l-a avut odată cu eliminarea lui Morariu, care l-a faultat în postură de ultim apărător pe Himcinschi, scăpat singur spre poarta lui Nuno Claro, însă egalarea a venit târziu, abia în minutul 79.

Același Himcinschi a reluat din careul mic în plasă o minge venită din bara transversală după capul lui Dârvaru. Chiar și în 10 oameni, FC Olt a dat lovitura în urma unui contraatac rapid, prin Blănariu. În minutul 88, acesta a făcut o cursă de aproape 60 de metri, i-a depășit ușor pe Bușu și Dicu și a trimis plasat pe lângă portarul Rusu, ieșit inoportun, moment în care cele câteva sute de spectatori au început să părăsească „Municipalul” din Teiuș.

Alin Artimon a aliniat sâmbătă următoarea formulă: Rusu, Manea, Goşa, Dicu, Buşu, Lupu, Suru, Precup, Poiană, Ologu și Dârvaru, în repriza a doua intrând și Negoescu, Himcinschi și Săulescu.

alin-artimon

„Ce mai pot să spun după un astfel de joc? Am făcut o primă repriză oribilă, cea mai slabă a unei echipe pe care eu am antrenat-o. Ne-au tremurat genunchii să dăm o pasă de 2 metri. Acest joc ne-a arătat că suntem enervant de modești în exprimare și ne-a adus cu picioarele pe pământ mai rău decât ne așteptam. Nu am avut luciditate, tonus, să nu poți să-ți duci duelul 1 contra 1 până la capăt? Acești jucători trebuie să fie triști după jocul de azi pentru că sunt cu banii achitați cu o zi mai devreme decât trebuia, cred că toți trebuie să mergem cu capul în pământ până la sfârșitul campionatului, pentru că am avut tot suportul conducerii”, a spus, supărat, Alin Artimon la conferința de presă de după meci.

FC Caransebeș ocupă locul 11, ultimul din Seria a 2-a a ligii secunde, iar etapa viitoare se deplasează pe terenul Unirii Tărlungeni.

Cealaltă reprezentantă a Caraş-Severinului, Metalul Reşiţa, nu a izbutit decât o remiză albă acasă la Şoimii Pâncota, neprofitând astfel de pasul greşit al lui ACS Poli, care a terminat la egalitate (1-1) la Unirea Tărlungeni.

2 Comments

  1. fundasii si portarul Caransebesului sunt de cascadorii rasului….oltenii au lovit bara de 2 ori direct din corner….la faza golului 2 al oltenilor…fundasii caransebeseni nu mai aveau ..benzina….si colac peste pupaza portarul iese aiurea sa fie sigur ca ia gol….nu au valoare acesti jucatori din pacate

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    În fine se pune punctul pe i, nu se mai invocă „sfinţii”, nici ghinionul de la fiecare meci, nici că „băieţii” au dat totul dar Fortuna e la Câmpina şi nu la Caransebeş. Trezit ca după o hibernare de un an Artimon le spune pe şleau: „ …o primă parte ORIBILĂ, aproape de ZERO dacă nu chiar ZERO, fără nicio realizăre, ne-au tremurat genunchii, nu am reuşit nicio pasă de măcar 2 metri.. SUNTEM ENERVANT DE MODEŞTI! Domnule primar, ţi-am zis încă de la promovare că Bălu nu e antrenor, că şi-a adus Becicherecul după el şi nu a conceput să aduci un străin mai bun decât unul de la „Mamma Mia”. Şi încă ceva, un fotbalist înfometat e de 10 ori mai bun decât unul … sătul!

Adaugă comentariu