Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Un bătrân de 71 de ani din Caransebeș a ajuns în stare gravă la Clinica de Arși din Timișoara după ce în apartamentul său de pe strada Tudor Vladimirescu s-a produs o explozie puternică.

Primele estimări ale specialiștilor indică o acumulare de gaze la un convector folosit de bătrân pentru a se încălzi. Deflagrația a avut loc în apartamentul situat la etajul al doilea al blocului G3, în jurul orei 4 dimineața. Vecinii au auzit un zgomot puternic, au ieșit pe casa scării și apoi l-au văzut pe bătrân cu hainele arse astfel că au sunat imediat la 112.

A fost o bubuială foarte puternică, ne-a luat pe neașteptate. Toate hainele erau arse pe vecinul nostru, cei de la Salvare le-au tăiat cu foarfeca. Suflul exploziei a fost foarte mare, ușa de fier a vecnilui a fost proiectat în ușa noastră, a noastră a mai rezistat dar a lui a fost distrusă complet”, a spus vecina de palier a bătrânului de 71 de ani, care a ajuns la Timișoara cu arsuri foarte grave, de gradul 2 și 3 pe mare parte din corp. Imediat, echipele de la E.ON au întrerupt alimentarea cu gaze a imobilului.

Din fericire, potrivit specialiștilor de la Inspectoratul de Stat în Construcții, structura de rezistență a blocului nu a fost afectată, astfel că nu a fost nevoie de evacuarea celorlalți locatari.

 

Adaugă comentariu