Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În zilele de 18 şi 19 februarie a.c., echipa masculină de handbal CS Caraş-Severin va evolua în Italia, în optimile de finală ale Challenge Cup. Parteneră de întrecere va fi SSV Bozen, cele două partide urmând să se dispute la Bolzano, conform înţelegerii dintre oficialii celor două cluburi.

În mod normal, CS Caraş-Severin este favorită în cele două confruntări, având în vedere diferenţa de valoare şi, mai ales, experienţa internaţională a majorităţii dintre jucători. Cu precizarea că elevii antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari vor susţine trei partide, în doar patru zile. Pentru că, la „dubla“ s-a adăugat meciul de joi, din Liga Naţională, cu Dinamo Municipal Călăraşi, programat iniţial miercuri, 15 februarie a.c., dar amânat fiindcă formaţia vizitatoare nu a putut ajunge în timp util la Reşiţa. De aici, inconvenientul acumulării unei anumite stări de oboseală.

„Sigur, dacă am fi jucat miercuri, ar fi fost altceva, ne-a declarat prof. Aihan Omer. Avem o zi în plus de refacere. Dar asta este. Ne vom mobiliza, pentru că ne dorim foarte mult calificarea. Deci mergem să câştigăm. Chiar dacă în lotul gazdelor sunt şi sârbi şi croaţi. Băieţii noştri sunt şi ei conştienţi că este important să continuăm în Challenge Cup. Cei de la Bozen ne-au propus să susţinem ambele jocuri în Italia, iar conducerea clubului a fost de acord“.

În ceea ce priveşte lotul, de apreciat atitudinea lui Florin Ciubotariu, care s-a accidentat la meciul de la Odorheiul Secuiesc şi i s-a recomandat un repaus de zece zile, care şi-a reluat antrenamentele şi chiar i-a garantat „principalului“ că poate conta pe el şi pentru meciul cu Dinamo Municipal Călăraşi.

Conform programului, CS Caraş-Severin urma să plece vineri dimineaţă spre Italia. Cele două jocuri sunt programate în 18 şi 19 februarie a.c., de la ora 20, ambele fiind conduse de acelaşi cuplu de arbitri, Sager şi Styger, din Elveţia. Iar delegatul E.H.F. va fi austriacul Lang.

Adaugă comentariu