Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Caraş-Severin va evolua, duminică, 26 februarie a.c., de la ora 11.00, la Suceava, în compania formaţiei Universitatea Bucovina Suceava.

Meci contând din etapa a XVII-a a Ligii Naţionale, un adevărat derby cu nuanţe internaţionale, fiindcă ambele formaţii au fost şi sunt angrenate în întrecerile continentale. Din păcate, CS Caraş-Severin are dezavantajul că a părăsit Challenge Cup, în timp ce sucevenii s-au calificat în sferturile de finală. De aici, o stare de spirit diferită în cele două tabere. Gazdele, încurajate de suporteri, sensibilizate şi de victoria de la Steaua Bucureşti de miercuri, 22 februarie a.c., 38-32, vor să obţină încă un succes. În timp ce oaspeţii vor să depăşească momentul delicat, legat de eşecul din Italia.

Deci se anticipează o confruntare echilibrată. Universitatea Bucovina Suceava are de partea ei avantajul terenului, însă CS Caraş-Severin va încerca să profite de o anumită stare de oboseală a componenţilor adversarei. Mai ales că antrenorii Aihan Omer şi Gligore Czari vor putea conta şi pe Eremia Pârâianu şi Florin Ciubotariu, absenţi în Italia, din motive obiective.

Cu alte cuvinte, se vor întâlni două formaţii vecine de clasament, angajate în lupta pentru podium, fiind diferenţiate de un punct, dar CS Caraş-Severin are un meci restanţă cu CSM Bucureşti. Care se va disputa, probabil, la începutul lunii aprilie a.c.

„Cum am mai spus, în această săptămână ne-am concentrat pe refacerea fizică şi psihică a jucătorilor, după o perioadă mai grea, când am susţinut trei meciuri în patru zile, şi pe antrenamente tehnico-tactice, a precizat prof. Aihan Omer. Ăsta este riscul participării în cupele europene. Sigur, acum va trebui să ne concentrăm pe competiţia internă, şi nu avem voie să mai facem paşi greşiţi. Mergem la Suceava să câştigăm. Ca orice meci din campionat, şi jocul din Moldova se anunţă a fi unul foarte greu. Însă vom face totul pentru a ne impune.“

Adaugă comentariu