Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asta a spus senatorul Ionuţ Chisăliţă la cea mai recentă conferinţă de presă, susţinută alături de şefa PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan. Ionuţ Chisăliţă susţine că organizaţia judeţeană trebuie să îşi schimbe strategia şi să se apropie de oameni.

„Poate că noi am crezut că oamenii vor ceva, dar de fapt ei şi-au dorit altceva, ca de exemplu linişte sau să nu mai vorbim de Justiţie. Poate nu am găsit încă modalitatea de a-i înţelege. De aceea, eu cred că trebuie mers în judeţ, trebuie vorbit cu oamenii, dar mai ales cu tinerii pentru a vedea ce îşi doresc“, a spus senatorul cărăşean.

În aceeaşi notă, s-a vorbit şi despre faptul că organizaţiile PSD din teritoriu trebuie puse la punct. „Orice partid își dorește să aibă organizații stabile, cu președinți, cu comitet executiv în vederea pregătirii viitoarelor bătălii politice, electorale. Acum putem să discutăm despre orice organizație. Nu facem un caz din nicio organizație. Așa cum și la nivel național facem congres pentru că avem un președinte interimar, așa este firesc ca și la toate organizațiile teritoriale ale PSD să facem alegeri unde avem interimari”, a mai spus Chisăliță.

„Și Reșița, și Moldova Nouă, şi Băile Herculane, toate organizațiile cu președinți interimari vor intra în alegeri. Vrem să dăm putere organizațiilor să aibă o echipă stabilă, o echipă unită cu care să plece în bătălii și vor urma destul de multe”, a precizat șefa PSD Caraș-Severin, Luminiţa Jivan.

N.C.

Adaugă comentariu