Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Informaţia a fost confirmată de către omul de afaceri Iosif Armaș cel care a preluat din nou aeroportul din Caransebeș.

Miercuri, 5 noiembrie, când a confirmat pentru Jurnal CS că a preluat din nou aeroportul din Caransebeş, cel considerat în urmă cu câțiva ani cel mai bogat om de afaceri din Caraș-Severin ne-a povestit şi despre investiţiile pe care le are in vizor.

„Este absolut corectă informația, am preluat aeroportul din Caransebeș și am înștiințat deja oficial Consiliul Județean despre investițiile pe care intenționez să le derulez. În parteneriat cu firma EPS din Statele Unite vom realiza pe aeroport un centru de comandă pentru pregătirea piloților de pe F-16 și F-18 din Europa și Asia. Asta înseamnă 6.600 de piloți pe an, care se vor pregăti aici câte 2-3 săptămâni, adică o afacere de 2-3 miliarde de dolari pe an“, a precizat Iosif Armaș.

aeroport

Acesta a mai deținut aeroportul din municipiul de pe Timiș și Sebeș în urmă cu câțiva ani, însă în ultima perioadă mai avea doar 25 de procente din acțiunile societății Aeroportul Caransebeș SA, restul de 75 la sută aparținând până recent unui alt om de afaceri din Caraș-Severin, Axente Obrejan. În altă ordine de idei, Armaș a anunțat demararea unei noi investiții, de data aceasta în energia „verde“, lângă Caransebeș.

„Am început realizarea celui mai mare parc fotovoltaic din România, la Obreja, care va avea o capacitate de 48 de megawați, investiție care se ridică la 70 de milioane de euro, bani privați, dintr-un credit luat de mine personal de la bancă“, a mai spus omul de afaceri.

7 Comments

  1. generalul store Reply

    felicitari pentru initiativa! se va potrivi perfect cu fabrica de tancuri abrams de la arsenal si cu baza de portavioane si submarine nucleare de pe barzava.

  2. Dimitrie Slobozeanu Reply

    Nea Iosif vezi ca sa nu te arzi ca poate iese dottore presedinte. Mai bine dai dezmintire si spui ca n-au inteles astia bine, ca tu n-ai zis de F 16 si F 18 americane ci de Suhoiuri rusesti. Numai bine o sa acceseze primarele nostru niste fonduri de la guvern sa adanceasca Barzava sa aiba loc fratii casatului Kursk. Parca-l si vad pe nea Padure cu diagonala tricolora in timp ce da mana cu Vladimir in fata la Polivalenta in timp ce in spate doi fesebisti il inmoaie pe tiganul ala care-si face veacul pe la paine ca a venit sa cerseasca taman atunci si a stricat poza oficiala si imaginea Romaniei de tara in care nu mai exista saraci.

  3. Vom vedea investitii de la Armas cum au fost si investitiile in hotelurile din Herculane. Sobolanul a mirosit ca ies ai lui, si e rost de jaf, se reantorc vremurile bune de liniste si e rost de afaceri. Poate mai apare vreun escroc ca Agaton sa-i dea o statiune pe gratis, sau vreun prost cu care sa se asocieze ca Taracila, si da-i bataie ca si-asa Carasul e rosu de prostie 🙂

  4. Nu stiu la ce perioada se face referire. Deocamdata nici un aeroport din Romania se pare ca nu are o tehnica de pregatire a pilotilor din moment ce chiar si pilotii romani se pregatesc la Baza 5 Aeriană din Monte Real, Portugalia. Din considerente ca Aeroporturile din Vest sunt prea apropae de frontiera, s-au desfintat bazele aeriene incluzand aici si Escadrila de Elicoptere din mun. Caransebes. Bine ca presa centrala nu a preluat informatia altfel ajungeam pe prima pagina ! Ageamii ar trebui sa se abtina macar in Campania Electorala.

  5. Cine dracu’ il mai crede pe Armas! Ii pute gura de minciuni! Habar nu are ce inseamna o baza de antrenament, mai ales pentru piloti NATO. Un aeroport care nu are nici macar balizaj e bun cel mult pentru agrement si curse auto…atat!

Adaugă comentariu