Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Cele două localități nu au energie electrică de aseară, iar edilii sunt revoltați că distribuitorul nu rezolvă problemele, deși au trecut mai bine de 15 ore de la ploaia de aseară!

„Nu este posibil, au trecut 15 ore de când nu a intervenit nicio echipă a Enelului intr-o comunitate cu peste 3000 de locuitori! Consecințele sunt venite după 15 minute de vânt și puțină ploaie aseară! HAIDEȚI dragi consăteni, oameni din județ și o țară întreagă…să oprim această călcare în picioare care vine din partea acestei instituții batjocoritoare la adresa fiecăruia dintre noi-ENEL!!!! Haideți să nu mai plătim niciun abonament întreaga comunitate și să tragem un semnal de alarmă prin a ieși în stradă și a arăta unitate! NU ESTE POSIBIL AȘA CEVA! Trebuie să se termine odată această bătaie de joc care persista și va persista dacă stăm pasivi!”, spune tânprul primar liberal al Măureniului, Brian Filimon.

În aceeași notă este și social-democratul Ioan Pop, de la Berzovia, comună vecină Măureniului. „Nu este posibil să te țină la telefon când vrei să anunți deranjamentul, eu azi dimineață am fost ținut 18 minute pentru a anunța că la Berzovia nu este curent. Este ora 13.00 și nu s-a intervenit, ce este de făcut decât să ieșim în stradă. Hai, Briane, să fim noi primii, că altfel nu se poate”, a spus și Pop, în urmă cu puțin timp.

Dinspre ENEL, liniște…

L.A.