Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Karatiștii de la C.S.M. Școlar & P.C. Reșița, condusi de antrenorul prof. Zoltan Lipan, au participat la a XXVI-a ediție a Cupei „Banzai” la Arad, competiție aflată în calendarul F.R.K. WUKF. La acest turneu internațional au concurat peste 450 de sportivi de la 45 de cluburi din Serbia, Ungaria, Bosnia și Herțegovina și din Romania. La finalul competiției, C.S.M. Școlar & P.C. Reșița a adus în palmares 28 de medalii (7 locuri I, 7 locuri II, 14 locuri III).

Sportivii care s-au clasat pe locul I au fost: Damian Constantin la kihon, categoria de vârstă 8 ani, Alexia Ștefania Derius la kata la toate stilurile feminine și la kihon feminin, categoria 10 ani. De asemenea, Raissa Maria Lenghiel a obținut locul I la kihon, la feminin, categoria 8 ani și locul II la kata la toate stilurile feminine. Andrei Florin Strobl-Barac a obținut locul I la kihon, Sandra Antonia Lipan a fost prima la kata Shotokan, iar Daniela Dobra a luat medalia de aur la Para Karate.

Recompensați cu medaliile de argint au fost Greta Karla Buzura la kihon, Sonia Maia Wettori la kata și kihon, Deian Marian Laus la kihon, Ioana Gosta la kata Shotokan și Delia Cristina Gilcescu la kata Shotokan. Pe locurile trei la finalul concursului s-au poziționat sportivii: Mihai Dacian Gavra la kihon, Alessia Sara Laszlo la kihon, Albert Macamete la kihon, Albert Mezin la kihon, Patricia Mihaela Măciucă la kihon, Briana Piperca la kihon, Mirabela Claudia Rusu, Alesandro Tulipano la kihon, Alexia Bănescu la kata și kihon, Cristian Bernhardt la kumite Shobu Sanbon, Ianis Constantin la kata, Andreea Funar la kihon și Șerban Modrigan la kata Shotokan, Goju Ryu.

 

Adaugă comentariu