Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deputatul PDL, fost ministru al Dezvoltării şi Turismului a sosit în Caraş-Severin la finalul săptămânii trecute, prima oprire fiind făcută în Băile Herculane, unde a avut o „întâlnire de suflet”.

Scopul declarat al turului pe itinerariul căruia a fost inclus şi judeţul nostru a fost „parcurgerea locurilor şi judeţelor unde am făcut investiţii în calitate de fost ministru. Dar există şi un mesaj politic pentru Guvernul USL. Sub semnătura mea de ministru au venit aici în judeţ peste 160 de milioane de euro şi vă asigur că acum, de când cu Guvernul USL nu a mai venit un ban. Lucrările începute, fie că vorbim de drumuri, apă, canalizare, locuinţe pentru tineri – totul este oprit. La Herculane, cea mai veche şi mai frumoasă staţiune turistică românească proiecte de 35 de milioane de euro sunt oprite după ce au primit 100.000 de lei. E un dezastru în această ţară şi drumurile cărăşene pe care am venit aici sunt cele mai proaste”, a precizat Elena Udrea într-o conferinţă de presă.

Întârzierea cu care deputatul a sosit la conferinţă se datorează invitaţiei pe care i-a lansat-o primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, şi la care Elena Udrea a răspuns prompt.

Întâlnirea cu edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ a fost explicată de Elena Udrea, tocmai pentru că acesta face parte dintr-un partid aflat la putere: „Am discutat cu domnul Stepanescu despre proiectele pe care municipiul Reşiţa le are în acest moment în implementare, despre nevoia de sprijin pentru primărie şi încă o dată îmi dau seama că nici măcar primarii puterii nu sunt sprijiniţi. Deci nu există o discriminare faţă de primarii PDL. Domnul primar are proiecte şi pe turism şi m-aş bucura să îşi găsească finanţarea, să poată să intre pe bugetul 2014 – 2020. Deşi nu mai sunt ministru, voi sprijini pe oricine are un proiect pentru dezvoltarea turismului şi cred că domnul primar este un bun gospodar”, a amintit Udrea.

Legat de situaţia hotelului Semenic, deputatul PDL a amintit că ştie că aparţine lui Gruia Stoica şi că acesta ar trebui să găsească finanţare pentru reabilitare, dacă găseşte bani pentru privatizarea CFR Marfă. În ceea ce proveşte proiectele politice, „Forţa Civică, Mişcarea Populară şi alte formaţiuni politice ar trebui să meargă cu un proiect comun la alegerile prezidenţiale, şi ar fi ilogic politic să nu încercăm să folosim ceea ce înseamnă Traian Băsescu în România”, a mai adăugat Elena Udrea.

Flavius Rotariu

 

4 Comments

  1. Si asa a ajuns tara la datoria de 100 de miliarde de euro, nefacandu-se nimic. A venit vremea ca politicienii de calibrul D-nei Udrea, sa ne lase in pace.

    • Ei ce sa-ti spun, ca politicienii uselisti sunt al dracului de patrioti si au facut pina acum doar pentru ei mai putin pentru noi.
      Toti sunt o apa si-un pamint!

  2. nu mai stiam nimic de pdl din caras si ma bucur sa vad stiri sa stiu ca exista

  3. As fi onorat sa aflu concret pe ce dreaq sau dus cele 160 mil euro stimata „lamaitza”…decoltata!

Adaugă comentariu