Caraş-Severin, Romania

SIBIU – Handbaliştii de la Liceul Teoretic „Traian Vuia“ din Reşiţa şi-au dorit foarte mult să îşi ia revanşa în faţa liderului Seriei E a Campionatului Naţional de Handbal al Juniorilor I. Astfel că deplasarea la Sibiu, pentru meciul cu echipa locală CSM, se anunţa una interesantă, un derby la nivelul juniorilor, între primele două clasate, ambele cu pretenţii îndreptăţite la câştigarea seriei.

Reşiţenii aveau speranţe mari legate de acest meci, după ce în tur, în municipiul de pe Bârzava, sibienii le administrau handbaliştilor de la Traian Vuia singura înfrângere din prima parte a campionatului. După un început ezitant, în care CSM Sibiu a condus clar pe tabela de marcaj, elevii prof. Eva Todoruţ au echilibrat disputa, portarul Ovidiu Dumitru şi-a intrat în mână, apărarea a fost mai atentă, iar în atac au fost găsite soluţii eficiente.

La pauză, Liceul Teoretic Traian Vuia din Reşiţa avea avantaj minim, 15-14 şi aştepta cu optimism următoarele 30 de minute. Numai că debutul părţii secunde nu le-a fost deloc favorabil reşiţenilor şi aceştia s-au văzut din nou conduşi, iar repriza a doua a însemnat o veritabilă cursă de urmărire pentru oaspeţi, care s-au mai apropiat în două rânduri la un singur punct, fără însă a fructifica în acele momente ascendentul moral. CSM Sibiu s-a impus la o diferenţă de două goluri, 33-31, în urma unui joc în care handbaliştii reşiţeni au muncit mult.

Una peste alta, în ciuda înfrângerii, Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa are asigurată prezenţa în primul turneu semifinal.

Adaugă comentariu