Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Foști fotbaliști reșițeni, dar și unii aflați încă în activitate, s-au reunit la finalul săptămânii trecute la Sala Polivalentă din Reșița, în cadrul primei ediții a Cupei Trans Protector la minifotbal.

O inițiativă lăudabilă, ce aparține unui adevărat iubitor al sportului, omul de afaceri Ionel Pau, care a reușit să-i capaciteze pe toți, pentru a participa la această competiție. Opt echipe și-au disputat întâietatea, într-o competiție dominată de fair-play. Surprizele nu au lipsit, iar acestea au făcut deliciul publicului.

Prima ediție a Cupei Trans Protector, organizată cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, a fost câștigată de puternica echipă Coda Vinci, ce l-a avut în lot pentru acest turneu pe nimeni altul decât Robert Lupu, căpitanul naționalei de fotbal în sală a României și campion în acest an cu Autobergamo Deva și ca jucător, și ca antrenor. De altfel, Robert Lupu a fost desemnat cel mai tehnic jucător al întrecerii. În finala mare, Coda Vinci a învins vicecampioana județeană la minifotbal, Camera de Comerț, cu scorul de 2-1. Pe locul al treilea s-a situat revelația turneului, Auto Alex Moldova Nouă, după victoria cu 2-1 în finala mică cu echipa organizatoare. JCS-M.C.

Adaugă comentariu