Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – De mai bine de doua zile, abonații CET 2010 Reșița au rămas fără apă caldă. Ca și când nu ar fi suficiente problemele din iarnă cu căldura sau opririle anuale pentru reparațiile majore, de două zile reșițenii abonați la furnizorul municipal de agent termic irosesc sute de metri cubi de apă în speranța că aceasta se va încălzi, obișnuiți fiind să aștepte chiar și zece minute cu robinetul pornit până pot face un duș cu apă caldă. Asta dacă nu cumva apa caldă vine murdară…

Așadar, în ultimele 72 de ore, miile de abonați ai CET 2010 au așteptat în zadar pentru că nu au primit decât apă rece, pe care, evident, o vor plăti luna viitoare ca fiind caldă. Pentru că așteptarea se prelungise deja prea mult, în calitate de clienți ai CET, oamenii au decis să solicite explicații de la reprezentanții instituției, explicații care i-au şocat.

Astfel, cei responsabili de furnizarea apei calde au decis ca abonații să se spele pe cap doar la anumite ore, nu când vor ei, asta pentru că, surprinzător, vor să furnizeze apă caldă cu porția doar în anumite intervale orare, și anume când au constat ei că este un consum mai mare. Așadar, vasele se spală doar dimineaţa devreme (între 6 şi 9) sau seara (între 19 şi 22), iar copiii când vin de la școală sau cei ce muncesc în schimbul de noapte trebuie să aștepte până să își facă o baie.

Anca Preda

Adaugă comentariu