Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – ACS Golden Kids din Bocșa organizează în această săptămână o acțiune de selecție pentru constituirea echipei de handbal-băieți în cadrul asociației.

„Proiectul pe care îl am cu ceilalți colegi ai mei l-am început cu echipa de fete și după patru ani de zile dorim să luăm și o grupă de băieți. Vom începe la sala de sport din cartierul Nufărul din Bocșa, băieți născuți în anii 2007-2008, miercuri a fost prima selecție și se continuă și sâmbătă între orele 10.00-12.00. Am predat doi ani de zile educație fizică în Bocșa, am lucrat cu copiii la orele de educație fizică și eu cred că există bază de selecție și cred că pot să aduc și băieții la nivelul la care sunt fetele în momentul de față. Prin activarea acestei secții de băieți îmi propun să merg în paralel cu fetele, să mă înscriu în sezonul viitor la juniori IV și peste doi ani la junioare III, și cu fetele, și cu băieții, să merg în paralel cu două grupe”, a declarat antrenorul Ionuț Bogdan Bosioc.

Cu echipa de fete de la Golden Kids, Bosioc a participat recent, la Băile Herculane, la Festivalul INTER-REGIO la mini-handbal și baby-handbal. Pentru buna desfășurare a competiției, terenul sălii de sport „Alexandru Duicu” a fost împărțit în trei câmpuri de joc, pe care s-au desfășurat concomitent tot atâtea meciuri. La acest festival toate jucătoarele au fost considerate campioane și pentru efortul depus de-a lungul competiției, fiecare echipă a primit din partea organizatorilor câte o cupă și o diplomă.

„Aceasta a fost prima noastră participare la un festival de mini-handbal. Consider că a fost o competiție foarte bună, benefică pentru fete și am fost foarte încântat de evoluția elevelor mele, ținând cont că m-am prezentat la turneu doar cu cinci mici handbaliste. Am obținut câteva victorii și sunt foarte mulțimit de ele. Orașul Bocșa este mic, baza de selecție este mică, dar este bine și ne descurcăm cu ceea ce avem la dispoziție. Mi-a plăcut ceea ce am văzut la acest festival, s-a văzut că toate fetele au fost doritoare să practice acest sport. Micuțele sunt ambițioase, pun pasiune în ceea ce fac și până la urmă, la această vârstă, acest lucru contează. La toate echipele pe care le-am văzut, există destui copii care s-ar putea gândi serios să practice acest sport la un nivel înalt”, a mai spus antrenorul de la ACS Golden Kids Bocșa.

Competiția a fost organizată de ACS Băile Herculane, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, Asociației Județene de Handbal Caraș-Severin și Primăriei și Consiliului Local Băile Herculane. 

Adaugă comentariu