Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ  – Voleiul caransebeșean luptă din nou pentru a accede pe prima scenă. De vineri și până duminică, pentru băieții de la Volei Club Banatul Caransebeș urmează momentul adevărului, pentru că la Sala Polivalentă din cartierul Pipirig se vor înfrunta cu Steaua București, Tricolorul Ploiești și Universitatea Timișoara, la turneul de promovare în Divizia A1.

Sistemul de desfășurare presupune meciuri fiecare cu fiecare, iar primele două clasate în clasamentul final vor obține dreptul de a promova în prima ligă. Programul de desfășurare a partidelor va fi stabilit joi, 8 mai, cu ocazia ședinței tehnice. Vineri și sâmbătă meciurile vor începe de la ora 16.00, iar duminică de la ora 11.00, accesul în Polivalentă fiind gratuit. De altfel, elevii profesorului Pavel Craia contează foarte mult pe sprijinul suporterilor, așteptându-se la o sală arhiplină în toate cele trei zile ale barajului de promovare.

„Sper ca toți iubitorii sportului din Caransebeș să fie alături de echipă, să umple Polivalenta din Pipirig, să fie al 7-lea jucător, iar la final să ne bucurăm cu toții de un rezultat extraordinar al băieților noștri”, a precizat primarul Marcel Vela.

Lidia Almăjanu

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Mult succes voleiului din Caransebes! Dupa promovare poate luati si handbalul de prima liga din Resita ca orasul capitala de judet nu merita sport de performanta.

    • domnule FUCHS…..nu se muta un club cum vrea x si y…..resita merita echipa de handball….nu ignorati cei 68000 de locuitori chiar daca sunt probleme la club….de ce nu va mutati dumneavoastra la caransebes?????

Adaugă comentariu