Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Romeo Dunca nu se gândește doar la schiorii cu experiență, ci încearcă să-i atragă și pe cei mici în practicarea sporturilor de iarnă.

În urmă cu câteva zile, Dunca a achiziționat pentru școala de schi pe care o are pe Muntele Mic – weSki School Muntele Mic – toate cele necesare pentru ca cei mici să se poată antrena în condiții de concurs, dar și pentru ca, în scurt timp, pe pârtiile administrate de omul de afaceri timișorean să se organizeze concursuri de schi așa cum scrie la carte. Asta, după ce tot Dunca echipase școala de schi cu un Kinderland, un loc destinat începătorilor și copiilor.

weSKI, don’t joke continuă să devină în fiecare zi o evidență incontestabilă pe Muntele Mic! Visul copiilor de ieri ai muntelui nostru drag, de a avea setul nostru de porți pentru slalom, la noi acasă pe Muntele Mic, în sfârșit devine o certitudine pentru viitorii schiori ce ne vor trece pragul! Totul a fost posibil numai și numai prin sprijinul lui Romeo Dunca, cel care ne-a împlinit acest vis al copiilor de ieri, pentru copiii de azi și de mâine. 80 de fanioane omologate FIS și cheie pentru fanioane au ajuns la Muntele Mic, să ne antrenăm și să concurăm acasă la noi, pe munte, în condițiile unui concurs serios, dotat cu fanioane flexibile, cronometru electronic (mulțumim Gabriel Lungu), garduri de delimitare, marcaje serioase pe pârtii! Și mai urmează, anul acesta este doar primul pas spre normalitate pe Muntele Mic, doar încălzirea…!”, a precizat cel care se ocupă de școala de schi, Cristi Brecica.

Tot pentru acest an, Romeo Dunca și cei care-i sunt alături pregătesc și un concurs de calitate pe pârtia Vâlsanu, amănuntele urmând să fie făcute publice în perioada ce urmează.

1 Comment

Adaugă comentariu