Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Omul de afaceri timișorean, unul dintre cei mai importanți investitori din turismul cărășean, se pregătește deja pentru noul sezon de iarnă la Muntele Mic. În acest sens, așa cum îi șade bine unui gospodar, a început să ceară avizele necesare pentru o bună funcționare. E sceptic însă că le va și primi, pentru că le cere Primăriei Turnu Ruieni, administrație cu care Romeo Dunca are o dispută veche și cunoscută de toată lumea.

„Ne pregătim de iarnă! Ca urmare, azi am făcut o adresă celor de la Ruieni pentru că avem nevoie de anumite avize, autorizații și suprafețe de teren, conform înțelegerilor avute, astfel ca activitatea de iarnă să se poată desfășura în bune condiții, în folosul turistului. Pentru că una din clauze obliga Primăria să emită avizele și autorizațiile necesare funcționării zonei schiabile Vâlsanu. Inclusiv cu casierie, cu toalete sau terase panoramă, ori locație pentru alimentație publică. Avem de partea noastră și sentințe irevocabile prin care Primăria Ruieni este obligată să țină cont de contract. Nu îmi pun mare speranță în faptul că vor fi receptivi, deoarece fiind aceiași oameni în spatele deciziilor, rezultatul nu cred că se va schimba. Îmi fac datoria de a informa pentru ca mai târziu, cînd momentul plății prin executare silită va veni,,să nu poată zice nimeni că nu am dorit calea amiabilă”, a explicat Dunca.

Acesta a amintit și de procesele intentate Primăriei Turnu Ruieni, neezitând să avertizeze că de suferit va avea comuna de la poalele Muntelui Mic. „Niciodată în istoria Ruieniului nu s-a întîmplat să fie dată administrația, ori persoane din administrație, în judecată de nouă ori și din șase cauze finalizate să le piardă pe toate șase. Cred că și celelalte trei vor urma același curs. Iar dacă nu se dă curs sentinței, vor urma alte plângeri penale și alte cel puțin șase procese… Și plângeri la Curtea de Conturi dacă decontările pentru cheltuieli de judecată ori apărători pentru procese pe persoane fizice se decontează din bugetul Primăriei sau sunt făcute de juriștii angajati de Primărie”, a mai punctat omul de afaceri.

Nina Curița

3 Comments

  1. rica venturiano Reply

    Dunaca este un luptător cu Morile de Vânt Ruiene, nu de la Rudăria alea pe apă.
    Rușine oamenilor politici cărășeni !

  2. Opinia Publica Reply

    Doi oameni de afaceri iubitori de sporturi de iarna s-au hotarit sa ia unul un munte celalalt alt munte(cu orice pret)

  3. Rușine politicului de tot rahatul din CS.Vrea omul să își facă un rost pe lumea asta și hop! sat toți gaozarii și politrucii pe capul omului.RUSiNE SA VA FIE .

Adaugă comentariu