Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Circulaţia rutieră pe DJ 582E, pe tronsonul cuprins între Prislop şi staţiunea Semenic, este închisă din nou, începând din 13 februarie, de la ora 12.00, până în 14 februarie, la ora 14.00, după cum ne informează Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin, în calitate de administrator al drumului.

Măsura a fost luată după ce a fost obţinut avizul favorabil din partea Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în urma solicitării făcute de firma care se ocupă de deszăpezirea tronsonului. Asta după un nou cod portocaliu, din 12 februarie, „caracterizat prin depuneri masive de zăpadă și vânt cu viteze de 120-125 km/h, pe sectorul de drum cuprins între Vila Melissa și Releul Semenic zăpada măsoară 1,5-2 metri. În urma verificărilor efectuate de Serviciul Salvamont – Salvaspeo din cadrul Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin, pe munte nu există turiști în pericol de a rămâne blocați“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

UPDATE: Începând cu ora 19:00, DJ 582 E Prislop – Semenic a fost redeschis oficial circulației rutiere, însă traficul se desfășoară în continuare în condiții de iarnă.

1 Comment

  1. „pe munte nu există turiști în pericol de a rămâne blocați“, se arată într-un comunicat remis redacţiei” normal, cine dracu mai vine intr o statiune distrusa cum nici tara asta de rahat n a mai vazut .

Adaugă comentariu